European Championship Juniors

ceb cup 07

o o o

Slovakia vs France (Aug 01, 2007)

 
Composite Box Score
 

EC Juniors
Slovakia at France - Composite Box Score
Aug 01, 2007 at Rosmalen (Groote Wielen)

Slovakia   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
VACLAVIK rf 
OMASTA rf 
MIKUS 2b 
ELEXA 3b 
LOPUSNY c 
ZAT'KO 1b 
MIKLOSOVIC ss 
HORACEK cf 
KOMARNANSKY p 
JANSO ph/p 
CERVENY lf 
Totals   30  24  13 

France   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
LECOURIEUX cf 
MEDINA 1b  10 
LAPINSKI lf/rf 
LORIENNE rf 
DECHELLE lf 
HANVI 3b 
DUCHOSSOY p 
DIGARO ph 
NAVARRO p 
GARCIA M 2b 
LAFEUILLE c 
LEFEVRE ss 
Totals   29  27  14 

Slovakia   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
KOMARNANSKY Marcel L  6.0  22  31 
JANSO Ivan   2.0 
 
France   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
DUCHOSSOY Sebastien W  7.0  22  26  10 
NAVARRO Joris   2.0  10 

Umpires - HP: BERKVENS, W. (NED) 1B: KROUPA, J. (NED) 2B: CHUMAKOV, A. (RUS)
Start: 12:30 Time: 02:31 Attendance:
Game notes: scorers:DONGEN, C. van (NED) NORDSIEK, J. (NED) stats:ZETTEN, R. van (NED) TC:ELSISHANS, J. (GER) illegal bat VACLAVIK in1/3 and out of the game

 
Play-by-Play
 

EC Juniors
Slovakia at France
Aug 01, 2007 at Rosmalen (Groote Wielen)

Slovakia starters: 17/rf VACLAVIK; 8/2b MIKUS; 10/3b ELEXA; 9/c LOPUSNY; 20/1b ZAT'KO; 18/ss MIKLOSOVIC; 11/cf HORACEK; 21/p KOMARNANSKY; 12/lf CERVENY;

France starters: 6/cf LECOURIEUX; 8/1b MEDINA; 10/lf LAPINSKI; 23/rf LORIENNE; 24/3b HANVI; 11/p DUCHOSSOY; 5/2b GARCIA M; 3/c LAFEUILLE; 7/ss LEFEVRE;

Slovakia 1st - VACLAVIK walked. MIKUS grounded out to ss; VACLAVIK advanced to second. ELEXA flied out to rf; VACLAVIK advanced to third. LOPUSNY flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

France 1st - LECOURIEUX struck out swinging. MEDINA singled to left field. LAPINSKI walked; MEDINA advanced to second. LORIENNE reached on a fielder's choice; LAPINSKI out at second ss to 2b; MEDINA advanced to third. HANVI lined out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Slovakia 2nd - ZAT'KO doubled to left field. MIKLOSOVIC lined into double play ss to 2b; ZAT'KO out on the play. HORACEK grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

France 2nd - DUCHOSSOY grounded out to 3b. GARCIA M doubled to left field. LAFEUILLE walked. GARCIA M out at second p to ss, picked off. LEFEVRE reached on a fielder's choice; LAFEUILLE out at second ss to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Slovakia 3rd - KOMARNANSKY walked. CERVENY struck out looking. VACLAVIK grounded out to c unassisted. MIKUS reached on an error by 3b; KOMARNANSKY advanced to second. ELEXA reached on a fielder's choice; MIKUS advanced to second; KOMARNANSKY out at third 3b unassisted. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

France 3rd - OMASTA to rf for VACLAVIK. LECOURIEUX doubled to left field. MEDINA singled to center field, RBI; LECOURIEUX scored. LAPINSKI flied out to cf. LORIENNE doubled to right field; MEDINA advanced to third. HANVI intentionally walked. DUCHOSSOY reached on a fielder's choice, RBI; HANVI advanced to second on an error by ss; LORIENNE scored, unearned; MEDINA scored. GARCIA M flied out to rf, SF, RBI; HANVI scored, unearned. LAFEUILLE singled to right field; DUCHOSSOY advanced to third, out at home c to ss to c, caught stealing. 4 runs, 4 hits, 1 error, 1 LOB.

Slovakia 4th - LOPUSNY flied out to cf. ZAT'KO grounded out to 2b. MIKLOSOVIC flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

France 4th - LEFEVRE singled to left field. LECOURIEUX singled to left field; LEFEVRE advanced to second. MEDINA hit by pitch; LECOURIEUX advanced to second; LEFEVRE advanced to third. LAPINSKI walked, RBI; MEDINA advanced to second; LECOURIEUX advanced to third; LEFEVRE scored. LORIENNE flied out to lf, SF, RBI; LECOURIEUX scored. HANVI grounded into double play 3b to 1b; MEDINA out on the play. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Slovakia 5th - HORACEK grounded out to p. KOMARNANSKY grounded out to 2b. CERVENY walked. CERVENY stole second. OMASTA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

France 5th - DUCHOSSOY grounded out to 3b. GARCIA M flied out to 1b. LAFEUILLE flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Slovakia 6th - MIKUS grounded out to p. ELEXA reached on an error by 2b. LOPUSNY grounded into double play 3b to 2b to 1b; ELEXA out on the play. 0 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

France 6th - LEFEVRE flied out to cf. LECOURIEUX walked. MEDINA out at first ss to 2b to 1b; LECOURIEUX advanced to second. LECOURIEUX advanced to third on a wild pitch. LAPINSKI walked. LORIENNE reached on a fielder's choice; LAPINSKI out at second 2b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

Slovakia 7th - ZAT'KO singled to center field. MIKLOSOVIC grounded into double play ss to 2b to 1b; ZAT'KO out on the play. HORACEK walked. JANSO pinch hit for KOMARNANSKY. JANSO flied out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

France 7th - JANSO to p. HANVI hit by pitch. DIGARO pinch hit for DUCHOSSOY. DIGARO grounded into double play ss to 2b to 1b; HANVI out on the play. GARCIA M flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Slovakia 8th - LAPINSKI to rf. DECHELLE to lf for LORIENNE. NAVARRO to p for DIGARO. CERVENY struck out swinging. OMASTA walked. MIKUS grounded out to p; OMASTA advanced to second. ELEXA grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

France 8th - LAFEUILLE fouled out to 1b. LEFEVRE grounded out to ss. LECOURIEUX tripled to right field. MEDINA walked. LAPINSKI reached on a throwing error by 3b; MEDINA advanced to third; LECOURIEUX scored, unearned. LAPINSKI advanced to second on a wild pitch; MEDINA scored, unearned. DECHELLE struck out swinging. 2 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

Slovakia 9th - LOPUSNY hit by pitch. ZAT'KO reached on a fielder's choice; LOPUSNY out at second ss to 2b. ZAT'KO advanced to second on a wild pitch. MIKLOSOVIC reached on an error by ss; ZAT'KO advanced to third. HORACEK struck out looking. JANSO singled to center field, RBI; MIKLOSOVIC advanced to second; ZAT'KO scored, unearned. CERVENY struck out swinging. 1 run, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

 
Line score
 


France 8, Slovakia 1 (Aug 01, 2007 at Rosmalen)
----------------------------------------------------------------------
Slovakia............ 000 000 001  -  1  3  2
France.............. 004 200 02X  -  8  9  3
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Slovakia - KOMARNANSKY Marcel; JANSO Ivan(7). France - DUCHOSSOY Sebastien;
NAVARRO Joris(8).
Win-DUCHOSSOY Sebastien  Loss-KOMARNANSKY Marcel  T-02:31  A-0
Game notes:
scorers:DONGEN, C. van (NED)     NORDSIEK, J. (NED)
stats:ZETTEN, R. van (NED)
TC:ELSISHANS, J. (GER)
illegal bat VACLAVIK in1/3 and out of the game
European Championship Juniors