Box Score
Ceb 2008

SPAIN vs SLOVAKIA (Sep 04, 2008)

 
Composite Box Score
 

European U-21 Championship 2008
SPAIN at SLOVAKIA - Composite Box Score
Sep 04, 2008 at Burlada (Del Soto)

SPAIN   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SANCHEZ D E 2b 
FEBLES E 3b 
MARTINEZ D cf 
MIRO J ph/cf 
ROMAN O 1b 
CARRILLO A J ph/1b 
PORRES A c 
TAVAREZ F D dh 
FRANCO Y rf 
GALVAN D A rf 
GARCIA A lf 
SANCHO P ss 
FENTE R D p 
Totals   36  18  16  14  21  11 

SLOVAKIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MIKUS O 2b 
VACLAVIK A c 
MUDRY P lf 
HORACEK J cf 
ZATīKO M dh 
LOPUSNY S 3b 
RAUTNER J 1b 
BOSY M ph 
JANSO I ss 
BARCIK J rf 
BISKOROVAJ.T p 
NOGA M p 
OKASA J p 
ESMIR M p 
Totals   26  21 

SPAIN   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
FENTE Ruben D W,1-0  7.0  26  26 
 
SLOVAKIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BISKOROVAJNY Tomas L,0-1  4.2  11  13  24  29 
NOGA Michal   0.1 
OKASA Jacub   1.0 
ESMIR Michal   1.0 

Umpires - HP: KROUPA Jiri [CZE] 1B: BASTIANELLO L [ITA] 3B: SUROVIAGIN B [RUS]
Start: 18:30 Time: 2:05 Attendance: 1000
Game notes: SCOREKEEPERS : GOLS Joan [ESP] BENSENY JoseJ Martin [ESP] FATOUT Aude [FRA] TC : VERA Jesus [ESP] MEURANT Jean Marie [FRA]

 
Play-by-Play
 

European U-21 Championship 2008
SPAIN at SLOVAKIA
Sep 04, 2008 at Burlada (Del Soto)

SPAIN starters: 1/2b SANCHEZ D E; 13/3b FEBLES E; 4/cf MARTINEZ D; 7/1b ROMAN O; 20/c PORRES A; 33/dh TAVAREZ F D; 5/rf FRANCO Y; 2/lf GARCIA A; 19/ss SANCHO P; 18/p FENTE R D;

SLOVAKIA starters: 8/2b MIKUS O; 17/c VACLAVIK A; 7/lf MUDRY P; 2/cf HORACEK J; 20/dh ZATīKO M; 9/3b LOPUSNY S; 12/1b RAUTNER J; 3/ss JANSO I; 18/rf BARCIK J; 5/p BISKOROVAJ.T;

SPAIN 1st - SANCHEZ D E flied out to cf. FEBLES E grounded out to 3b. MARTINEZ D struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SLOVAKIA 1st - MIKUS O grounded out to 3b. VACLAVIK A doubled to left center. MUDRY P grounded out to p; VACLAVIK A advanced to third. HORACEK J doubled to right field, RBI; VACLAVIK A scored. Defense appeal:runner did not tag first base on the double, safe. ZATīKO M struck out swinging. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

SPAIN 2nd - ROMAN O singled through the right side. ROMAN O failed pickoff attempt. ROMAN O advanced to second on a wild pitch. ROMAN O advanced to third on a wild pitch. PORRES A flied out to cf, SF, RBI; ROMAN O scored. TAVAREZ F D flied out to lf. FRANCO Y struck out looking. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

SLOVAKIA 2nd - LOPUSNY S struck out looking. RAUTNER J grounded out to ss. JANSO I struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SPAIN 3rd - GARCIA A singled to third base, bunt. SANCHO P flied out to rf. GARCIA A failed pickoff attempt. SANCHEZ D E tripled down the rf line, RBI; GARCIA A scored. FEBLES E grounded out to 3b, RBI; SANCHEZ D E scored. MARTINEZ D singled up the middle. ROMAN O fouled out to c. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

SLOVAKIA 3rd - BARCIK J singled to shortstop. BARCIK J failed pickoff attempt. MIKUS O grounded into double play 3b to 2b to 1b; BARCIK J out on the play. VACLAVIK A grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

SPAIN 4th - PORRES A lined out to 3b. TAVAREZ F D grounded out to p. FRANCO Y walked. FRANCO Y stole second. GARCIA A singled to right field, RBI; FRANCO Y scored. SANCHO P reached on a throwing error by ss; GARCIA A advanced to second, advanced to third on the error. SANCHO P stole second. SANCHEZ D E doubled to center field, 2 RBI; SANCHO P scored, unearned; GARCIA A scored, unearned. SANCHEZ D E advanced to third on a wild pitch. FEBLES E hit by pitch. Pitching coach visit to mound. MARTINEZ D tripled down the rf line, 2 RBI; FEBLES E scored, unearned; SANCHEZ D E scored, unearned. ROMAN O grounded out to ss. 5 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

SLOVAKIA 4th - MUDRY P grounded out to 2b. HORACEK J struck out, reached first on an error by c. HORACEK J failed pickoff attempt, advanced to second on a throwing error by p. ZATīKO M singled to shortstop; HORACEK J advanced to third. ZATīKO M advanced to second on a balk; HORACEK J scored, unearned. LOPUSNY S lined into double play ss to 2b; ZATīKO M out on the play. 1 run, 1 hit, 2 errors, 0 LOB.

SPAIN 5th - PORRES A singled to left field. TAVAREZ F D doubled to left field; PORRES A advanced to third. FRANCO Y flied out to cf, SF, RBI; TAVAREZ F D advanced to third; PORRES A scored. GARCIA A doubled to left field, RBI; TAVAREZ F D scored. SANCHO P grounded out to 3b. SANCHEZ D E singled up the middle, RBI; GARCIA A scored. FEBLES E hit by pitch; SANCHEZ D E advanced to second. MIRO J pinch hit for MARTINEZ D. Pitching coach visit to mound. NOGA M to p for BISKOROVAJ.T. MIRO J reached on a fielding error by ss, advanced to second on the error; FEBLES E advanced to second, advanced to third on the error; SANCHEZ D E advanced to third, scored on a throwing error by ss, unearned. CARRILLO A J pinch hit for ROMAN O. CARRILLO A J hit by pitch. CARRILLO A J advanced to second on a wild pitch; MIRO J advanced to third; FEBLES E scored, unearned. PORRES A singled to center field, advanced to second on the error, RBI; CARRILLO A J advanced to third, scored on a throwing error by cf, unearned; MIRO J scored, unearned. PORRES A advanced to third on a wild pitch. TAVAREZ F D walked; PORRES A scored on a wild pitch, unearned. FRANCO Y struck out swinging. 8 runs, 5 hits, 3 errors, 1 LOB.

SLOVAKIA 5th - MIRO J to cf. CARRILLO A J to 1b. RAUTNER J lined out to p. JANSO I lined out to p. BARCIK J grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SPAIN 6th - OKASA J to p for NOGA M. GARCIA A walked. SANCHO P flied out to 2b. SANCHEZ D E reached on a fielder's choice; GARCIA A out at second 2b unassisted. FEBLES E singled to left field; SANCHEZ D E advanced to second. MIRO J singled to center field, RBI; FEBLES E advanced to second; SANCHEZ D E scored. CARRILLO A J flied out to cf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

SLOVAKIA 6th - GALVAN D A to rf for FRANCO Y. MIKUS O grounded out to 3b. VACLAVIK A doubled to right center. MUDRY P flied out to cf; VACLAVIK A advanced to third. HORACEK J struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SPAIN 7th - ESMIR M to p for OKASA J. PORRES A flied out to lf. TAVAREZ F D tripled to center field. GALVAN D A grounded out to p. GARCIA A singled to left field, out at second cf to 2b, RBI; TAVAREZ F D scored. 1 run, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

SLOVAKIA 7th - ZATīKO M struck out swinging, out at first c to 1b. LOPUSNY S popped up to ss. BOSY M pinch hit for RAUTNER J. BOSY M singled to shortstop. JANSO I struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


SPAIN 18, SLOVAKIA 2 (Sep 04, 2008 at Burlada)
----------------------------------------------------------------------
SPAIN............... 012 581 1 - 18 16  2      (2-0)
SLOVAKIA............ 100 100 0 -  2  6  4      (0-2)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: SPAIN - FENTE Ruben D. SLOVAKIA - BISKOROVAJNY Tomas; NOGA Michal(5); OKASA Jacub(6);
ESMIR Michal(7).
Win-FENTE Ruben D(1-0)  Loss-BISKOROVAJNY Tomas(0-1)  T-2:05  A-1000
Game notes:
SCOREKEEPERS : GOLS Joan [ESP] BENSENY JoseJ Martin [ESP] FATOUT Aude [FRA]
TC : VERA Jesus [ESP] MEURANT Jean Marie [FRA]
CEB 2008