Box Score
Ceb 2008

ITALY vs FRANCE (Sep 05, 2008)

 
Composite Box Score
 

European U-21 Championship 2008
ITALY at FRANCE - Composite Box Score
Sep 05, 2008 at Burlada (El Soto)

ITALY   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
RATTINI G 2b 
DE SIMONI S cf 
LIDDI A 3b 
SAMBUCCI A 1b 
REGINATO M dh 
SABBATANI M c  11 
VAGLIO A ss 
GELLI E ss 
GOLISANO P lf 
LEONI C rf 
BERTOLDI M p 
BERTOLDI F p 
LUCATI A p 
COZZOLINO F p 
Totals   42  12  14  10  27 

FRANCE   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BERT J cf 
WEAVER J rf 
HANVI F c 
LAPINSKI M c 
GAUTHIER D dh 
LORIENNE B pr 
FELICES G 1b 
MALLET B 1b 
CROS G 3b 
LECOURIEUX P lf 
DECHELLE J lf 
MEDINA T 2b 
LEFEVRE M ss 
POURCEL Q p 
MAURETTE G p 
BILWEIS G p 
Totals   34  11  27  12 

ITALY   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BERTOLDI Matteo   4.0  17  19 
BERTOLDI Francesco W,1-0  3.0  10  13 
LUCATI Andrea   1.1 
COZZOLINO Francesco   0.2 
 
FRANCE   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
POURCEL Quentin L,0-1  3.1  16  20 
MAURETTE Gregoire   2.2  12  14 
BILWEIS Guillaume   3.0  14  14 

Umpires - HP: GLASSNER (GER) 1B: ULLOA (ESP) 2B: SANCHEZ (ESP)
Start: 11:00 Time: 3:18 Attendance: 215
Game notes: SCOREKEEPERS: MORALES (ESP) GOLS (ESP) BRUN I (ESP) T.C.: GARCIA PUIG (ESP)
MAURETTE G faced 3 batters in the 7th.

 
Play-by-Play
 

European U-21 Championship 2008
ITALY at FRANCE
Sep 05, 2008 at Burlada (El Soto)

ITALY starters: 21/2b RATTINI G; 8/cf DE SIMONI S; 19/3b LIDDI A; 29/1b SAMBUCCI A; 10/dh REGINATO M; 14/c SABBATANI M; 23/ss VAGLIO A; 12/lf GOLISANO P; 27/rf LEONI C; 5/p BERTOLDI M;

FRANCE starters: 16/cf BERT J; 12/rf WEAVER J; 24/c HANVI F; 25/dh GAUTHIER D; 30/1b FELICES G; 18/3b CROS G; 6/lf LECOURIEUX P; 28/2b MEDINA T; 7/ss LEFEVRE M; 5/p POURCEL Q;

ITALY 1st - RATTINI G singled to center field. RATTINI G advanced to second on a wild pitch. DE SIMONI S singled down the lf line, RBI; RATTINI G scored. LIDDI A flied out to lf. DE SIMONI S failed pickoff attempt. SAMBUCCI A walked; DE SIMONI S advanced to second. PITCHING COACH TO THE MOUND. REGINATO M struck out swinging. SABBATANI M out at first 3b to 2b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

FRANCE 1st - BERT J walked. BERT J failed pickoff attempt. BERT J stole second. WEAVER J struck out swinging. BERT J out at third p to 3b, caught stealing. BERJ, CS IN FIRST INNING, NOT CREDITED TO THE CATCHER. HANVI F struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ITALY 2nd - VAGLIO A grounded out to 3b. GOLISANO P grounded out to ss. LEONI C doubled to right center. RATTINI G walked; LEONI C advanced to third on a wild pitch. DE SIMONI S reached on a fielding error by 3b; RATTINI G advanced to second on the error; LEONI C scored on the error, unearned. RATTINI G out at second p to ss, picked off. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

FRANCE 2nd - GAUTHIER D reached on a throwing error by ss. GAUTHIER D failed pickoff attempt. GAUTHIER D failed pickoff attempt. GAUTHIER D advanced to second on a throwing error by p. FELICES G singled to shortstop. CROS G struck out looking. LECOURIEUX P grounded out to 2b; FELICES G advanced to second; GAUTHIER D advanced to third. MEDINA T struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 2 errors, 2 LOB.

ITALY 3rd - LIDDI A walked. LIDDI A failed pickoff attempt. LIDDI A stole second. SAMBUCCI A reached on a fielder's choice; LIDDI A out at second 3b to 2b. SAMBUCCI A stole second. REGINATO M grounded out to ss; SAMBUCCI A advanced to third. SABBATANI M singled to right field, RBI; SAMBUCCI A scored. VAGLIO A reached on a fielder's choice; SABBATANI M out at second 2b to ss. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

FRANCE 3rd - GELLI E to ss for VAGLIO A. LEFEVRE M singled to third base, bunt. LEFEVRE M failed pickoff attempt. LEFEVRE M failed pickoff attempt. LEFEVRE M stole second. BERT J struck out looking. WEAVER J flied out to cf; LEFEVRE M advanced to third. HANVI F grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ITALY 4th - GOLISANO P lined out to ss. LEONI C singled through the right side. LEONI C advanced to second on a wild pitch. RATTINI G walked; LEONI C advanced to third on a wild pitch. DE SIMONI S doubled to left center, RBI; RATTINI G advanced to third; LEONI C scored. MAURETTE G to p for POURCEL Q. LIDDI A walked. SAMBUCCI A flied out to rf, SF, RBI; LIDDI A advanced to second; DE SIMONI S advanced to third; RATTINI G scored. REGINATO M singled through the left side, 2 RBI; LIDDI A scored; DE SIMONI S scored. SABBATANI M grounded out to 3b. 4 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

FRANCE 4th - GAUTHIER D walked. FELICES G singled to left field; GAUTHIER D advanced to second. CROS G flied out to lf. LECOURIEUX P reached on a fielder's choice; FELICES G out at second 2b to ss; GAUTHIER D advanced to third. LECOURIEUX P failed pickoff attempt. MEDINA T singled to left field, RBI; LECOURIEUX P advanced to second; GAUTHIER D scored. PITCHING COACH TO THE MOUND. LEFEVRE M singled to center field; MEDINA T advanced to second; LECOURIEUX P advanced to third. BERT J grounded out to 1b unassisted. 1 run, 3 hits, 0 errors, 3 LOB.

ITALY 5th - GELLI E popped up to 1b. GOLISANO P doubled to right center. LEONI C grounded out to 2b; GOLISANO P advanced to third. RATTINI G flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

FRANCE 5th - BERTOLDI F to p for BERTOLDI M. WEAVER J flied out to cf. HANVI F struck out swinging. GAUTHIER D flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ITALY 6th - DE SIMONI S singled to right field. LIDDI A flied out to rf. DE SIMONI S failed pickoff attempt. SAMBUCCI A grounded into double play 3b to 2b to 1b; DE SIMONI S out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

FRANCE 6th - FELICES G grounded out to ss. CROS G walked. LECOURIEUX P singled through the right side; CROS G advanced to second. MEDINA T walked; LECOURIEUX P advanced to second; CROS G advanced to third. PITCHING COACH TO THE MOUND. LEFEVRE M flied out to cf, SF, RBI; CROS G scored. BERT J flied out to cf. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

ITALY 7th - REGINATO M doubled down the lf line. REGINATO M failed pickoff attempt. SABBATANI M singled to center field; REGINATO M advanced to third. GELLI E homered to center field, 3 RBI; SABBATANI M scored; REGINATO M scored. PITCHING COACH TO THE MOUND. BILWEIS G to p for MAURETTE G. GOLISANO P singled to center field. LEONI C struck out looking. RATTINI G struck out swinging. DE SIMONI S flied out to lf. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

FRANCE 7th - WEAVER J struck out looking. HANVI F grounded out to ss. GAUTHIER D homered to center field, RBI. FELICES G flied out to cf. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

ITALY 8th - LAPINSKI M to c for HANVI F. LIDDI A flied out to lf. SAMBUCCI A struck out swinging. REGINATO M reached on an error by 3b. SABBATANI M grounded out to ss; REGINATO M advanced to second. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

FRANCE 8th - LUCATI A to p for BERTOLDI F. CROS G flied out to rf. LECOURIEUX P struck out swinging. MEDINA T grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ITALY 9th - MALLET B to 1b for FELICES G. DECHELLE J to lf for LECOURIEUX P. GELLI E reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error. GOLISANO P flied out to lf. LEONI C flied out to cf. RATTINI G reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error; GELLI E advanced to third on the error, scored on the error, unearned. DE SIMONI S singled to center field, RBI; RATTINI G scored, unearned. LIDDI A lined out to cf. 2 runs, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

FRANCE 9th - LEFEVRE M walked. BERT J walked; LEFEVRE M advanced to second. PITCHING COACH TO THE MOUND. WEAVER J struck out looking. LAPINSKI M walked; BERT J advanced to second; LEFEVRE M advanced to third. GAUTHIER D singled to center field, 2 RBI; LAPINSKI M advanced to second; BERT J scored; LEFEVRE M scored. COZZOLINO F to p for LUCATI A. LORIENNE B pinch ran for GAUTHIER D. MALLET B walked; LORIENNE B advanced to second; LAPINSKI M advanced to third. CROS G struck out swinging. DECHELLE J struck out swinging. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

 
Line score
 


ITALY 12, FRANCE 5 (Sep 05, 2008 at Burlada)
----------------------------------------------------------------------
ITALY............... 111 400 302  - 12 14  2      (3-0)
FRANCE.............. 000 101 102  -  5  8  4      (1-2)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: ITALY - BERTOLDI Matteo; BERTOLDI Francesco(5); LUCATI Andrea(8);
COZZOLINO Francesco(9). FRANCE - POURCEL Quentin; MAURETTE Gregoire(4); BILWEIS Guillaume(7).
Win-BERTOLDI Francesco(1-0)  Loss-POURCEL Quentin(0-1)  T-3:18  A-215
HR ITA - GELLI Erik (1).
HR FRA - GAUTHIER David (1).
Game notes:
SCOREKEEPERS: MORALES (ESP) GOLS (ESP) BRUN I (ESP)
T.C.: GARCIA PUIG (ESP)

MAURETTE G faced 3 batters in the 7th.
CEB 2008