Box Score
Ceb 2008

GERMANY vs CZECH REPUBLIC (Sep 07, 2008)

 
Composite Box Score
 

European U-21 Championship 2008
GERMANY at CZECH REPUBLIC - Composite Box Score
Sep 07, 2008 at Burlada (El Soto)

GERMANY   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
UELSCHEN J cf 
HOWARD P 2b 
STEPHAN M 1b  10 
BOLDT M 3b 
LUTZ D rf 
GLASER L dh 
FUBER D lf 
GESSMANN R ph/lf 
HOWARD C c 
STEINBERG J pr/c 
WELLER L ss 
ANTWI B p 
SCHATTMANN A p 
RAHN D p 
BERNARDS S p 
Totals   37  12  11  10  27  13 

CZECH REPUBLIC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ONDRACEK M cf 
ZYMA P 2b 
ZDEBLO J ph 
CECH P c 
HEJMA M rf 
HAJTMAR J ss 
JELINEK V dh 
JURDZIN M 1b/3b 
FELKL J 3b 
SLADEK J ph/1b 
MRAZ D lf 
MAREK J p 
BLAZEK J p 
CERVENKA M p 
CHROUST R p 
Totals   35  11  11  10  11  27  18 

GERMANY   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ANTWI Benedikt   2.0  14 
SCHATTMANN Aljosha   2.0  10  14 
RAHN Daniel   1.2 
BERNARDS Sebastian W,1-0  3.1  10  12 
 
CZECH REPUBLIC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MAREK Jiri   2.2  14  18 
BLAZEK Jan   4.2  16  19 
CERVENKA Marek L,0-1  0.1 
CHROUST Radim   1.1 

Umpires - HP: SANCHEZ (ESP) 1B: BASTIANELLO (ITA) 3B: JANCOKIV (SVK)
Start: 11:00 Time: 3:12 Attendance: 225
Game notes: SCOREKEEPERS: FATOUT (FRA) MARTIN (ESP) BRUN I (ESP) T.C.: MEURANT (FRA)
SCHATTMANN A faced 2 batters in the 5th.

 
Play-by-Play
 

European U-21 Championship 2008
GERMANY at CZECH REPUBLIC
Sep 07, 2008 at Burlada (El Soto)

GERMANY starters: 14/cf UELSCHEN J; 4/2b HOWARD P; 21/1b STEPHAN M; 19/3b BOLDT M; 12/rf LUTZ D; 8/dh GLASER L; 6/lf FUBER D; 24/c HOWARD C; 33/ss WELLER L; 18/p ANTWI B;

CZECH REPUBLIC starters: 44/cf ONDRACEK M; 50/2b ZYMA P; 16/c CECH P; 34/rf HEJMA M; 47/ss HAJTMAR J; 42/dh JELINEK V; 45/1b JURDZIN M; 41/3b FELKL J; 8/lf MRAZ D; 31/p MAREK J;

GERMANY 1st - UELSCHEN J singled to left field. UELSCHEN J stole second. HOWARD P singled to left field; UELSCHEN J advanced to third. HOWARD P stole second. HOWARD P advanced to third on a wild pitch; UELSCHEN J scored. STEPHAN M struck out swinging. BOLDT M reached on a throwing error by 1b, assist by ss, RBI; HOWARD P scored. BOLDT M failed pickoff attempt. LUTZ D reached on a fielder's choice; BOLDT M out at second 3b to 2b. LUTZ D failed pickoff attempt. GLASER L struck out swinging. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

CZECH REPUBLIC 1st - ONDRACEK M hit by pitch. ONDRACEK M failed pickoff attempt. ONDRACEK M advanced to second on a throwing error by p. ZYMA P grounded out to p, SAC; ONDRACEK M advanced to third. CECH P doubled to left center, RBI; ONDRACEK M scored. HEJMA M struck out looking. HAJTMAR J walked. JELINEK V walked; HAJTMAR J advanced to second; CECH P advanced to third. PITCHING COACH TO THE MOUND. JURDZIN M popped up to 1b. 1 run, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

GERMANY 2nd - FUBER D out at first p to ss to 1b. HOWARD C walked. WELLER L grounded out to 3b, SAC; HOWARD C advanced to second. UELSCHEN J reached on an error by ss; HOWARD C advanced to third on the error. HOWARD P singled to left field, RBI; UELSCHEN J advanced to second; HOWARD C scored, unearned. PITCHING COACH TO THE MOUND. STEPHAN M grounded out to 2b. 1 run, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

CZECH REPUBLIC 2nd - FELKL J singled to left field. FELKL J failed pickoff attempt. MRAZ D reached on a fielder's choice; FELKL J out at second 2b to ss. MRAZ D failed pickoff attempt. MRAZ D stole second. ONDRACEK M walked. ZYMA P singled to right field; ONDRACEK M advanced to second; MRAZ D advanced to third. CECH P grounded out to 2b, RBI; ZYMA P advanced to second; ONDRACEK M advanced to third; MRAZ D scored. HEJMA M reached on an error by 3b, RBI; ONDRACEK M scored on the error, unearned. HAJTMAR J popped up to 2b. 2 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

GERMANY 3rd - BOLDT M grounded out to p. LUTZ D flied out to ss. GLASER L walked. GLASER L failed pickoff attempt. GLASER L advanced to second on a balk. FUBER D singled to right field, RBI; GLASER L scored. HOWARD C hit by pitch; FUBER D advanced to second. PITCHING COACH TO THE MOUND. HOWARD C advanced to second on a wild pitch; FUBER D advanced to third. WELLER L singled to shortstop, RBI; HOWARD C advanced to third; FUBER D scored. BLAZEK J to p for MAREK J. HOWARD C out at home c to p to c, caught stealing. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

CZECH REPUBLIC 3rd - SCHATTMANN A to p for ANTWI B. JELINEK V doubled to left center. JURDZIN M walked. SLADEK J pinch hit for FELKL J. SLADEK J walked; JURDZIN M advanced to second; JELINEK V advanced to third. PITCHING COACH TO THE MOUND. SLADEK J advanced to second on a balk; JURDZIN M advanced to third; JELINEK V scored. MRAZ D singled down the rf line, 2 RBI; SLADEK J scored; JURDZIN M scored. MRAZ D failed pickoff attempt. MRAZ D failed pickoff attempt. ONDRACEK M struck out swinging; MRAZ D out at second c to 2b, caught stealing. ZYMA P grounded out to p. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

GERMANY 4th - JURDZIN M to 3b. SLADEK J to 1b. UELSCHEN J walked. UELSCHEN J out at first p to 1b, picked off. HOWARD P struck out swinging. STEPHAN M popped up to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CZECH REPUBLIC 4th - CECH P walked. CECH P failed pickoff attempt. HEJMA M flied out to cf. CECH P failed pickoff attempt. HAJTMAR J doubled to left field; CECH P advanced to third. JELINEK V singled to right field, RBI; HAJTMAR J advanced to third; CECH P scored. JURDZIN M struck out looking. SLADEK J grounded out to p unassisted. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

GERMANY 5th - BOLDT M grounded out to p. LUTZ D singled to right field. LUTZ D failed pickoff attempt. GLASER L grounded out to ss; LUTZ D advanced to second. GESSMANN R pinch hit for FUBER D. GESSMANN R grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CZECH REPUBLIC 5th - GESSMANN R to lf. MRAZ D singled to right field. ONDRACEK M reached on an error by 1b, assist by p, SAC, bunt, advanced to second on the error; MRAZ D advanced to second, advanced to third on the error. RAHN D to p for SCHATTMANN A. ZYMA P walked. CECH P grounded into double play 1b to c to 1b; ZYMA P advanced to second on a fielder's choice; ONDRACEK M advanced to third on a fielder's choice; MRAZ D out on the play. HEJMA M doubled to left field, 2 RBI; ZYMA P scored, unearned; ONDRACEK M scored, unearned. HEJMA M stole third. HAJTMAR J grounded out to 3b. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

GERMANY 6th - HOWARD C lined out to ss. WELLER L grounded out to ss. UELSCHEN J walked. HOWARD P reached on a fielder's choice; UELSCHEN J out at second ss to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

CZECH REPUBLIC 6th - JELINEK V walked. JELINEK V failed pickoff attempt. JELINEK V advanced to second on a balk. JURDZIN M grounded out to ss. SLADEK J walked. SLADEK J advanced to second on a passed ball; JELINEK V advanced to third. MRAZ D struck out swinging. ONDRACEK M doubled to left field, 2 RBI; SLADEK J scored; JELINEK V scored. BERNARDS S to p for RAHN D. ZYMA P struck out swinging. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

GERMANY 7th - STEPHAN M struck out swinging. BOLDT M flied out to rf. LUTZ D struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CZECH REPUBLIC 7th - CECH P walked. HEJMA M walked; CECH P advanced to second. HAJTMAR J singled to third base, bunt; HEJMA M advanced to second; CECH P advanced to third. JELINEK V struck out swinging. JURDZIN M grounded into double play 2b to 1b; HAJTMAR J out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

GERMANY 8th - GLASER L doubled down the rf line. GESSMANN R grounded out to ss. HOWARD C singled to left field; GLASER L advanced to third. WELLER L singled to right field, RBI; HOWARD C advanced to second; GLASER L scored. PITCHING COACH TO THE MOUND. UELSCHEN J walked; WELLER L advanced to second; HOWARD C advanced to third. PITCHING COACH TO THE MOUND. CERVENKA M to p for BLAZEK J. STEINBERG J pinch ran for HOWARD C. HOWARD P singled to left field, RBI; UELSCHEN J advanced to second; WELLER L advanced to third; STEINBERG J scored. STEPHAN M flied out to rf, SF, RBI; UELSCHEN J advanced to third; WELLER L scored. HOWARD P stole second. BOLDT M walked. LUTZ D reached on a fielder's choice; BOLDT M advanced to second; HOWARD P advanced to third; UELSCHEN J scored on an error by 3b, unearned. GLASER L doubled to center field, 3 RBI; LUTZ D scored, unearned; BOLDT M scored, unearned; HOWARD P scored, unearned. CHROUST R to p for CERVENKA M. GESSMANN R grounded out to 2b. 7 runs, 5 hits, 1 error, 1 LOB.

CZECH REPUBLIC 8th - STEINBERG J to c. SLADEK J struck out looking. MRAZ D popped up to ss. ONDRACEK M fouled out to c. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

GERMANY 9th - STEINBERG J reached on a throwing error by 3b. WELLER L grounded out to p, SAC; STEINBERG J advanced to second. UELSCHEN J flied out to rf. HOWARD P flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

CZECH REPUBLIC 9th - ZDEBLO J pinch hit for ZYMA P. ZDEBLO J grounded out to 3b. CECH P grounded out to 3b. HEJMA M struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


GERMANY 12, CZECH REPUBLIC 11 (Sep 07, 2008 at Burlada)
----------------------------------------------------------------------
GERMANY............. 212 000 070  - 12 11  3      (3-1)
CZECH REPUBLIC...... 123 122 000  - 11 11  4      (2-2)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: GERMANY - ANTWI Benedikt; SCHATTMANN Aljosha(3); RAHN Daniel(5); BERNARDS Sebastian(6)
. CZECH REPUBLIC - MAREK Jiri; BLAZEK Jan(3); CERVENKA Marek(8); CHROUST Radim(8).
Win-BERNARDS Sebastian(1-0)  Loss-CERVENKA Marek(0-1)  T-3:12  A-225
Game notes:
SCOREKEEPERS: FATOUT (FRA) MARTIN (ESP) BRUN I (ESP)
T.C.: MEURANT (FRA)

SCHATTMANN A faced 2 batters in the 5th.
CEB 2008