Box Score
Ceb 2009

Tornados Mannheim vs Hoboken Pioneers (Jun 20, 2009)

 
Composite Box Score
 

CEB Qualifier European Cup Pool 4
Tornados Mannheim at Hoboken Pioneers - Composite Box Score
Jun 20, 2009 at Antwerp (Hoboken Pioneers)

Tornados Mannheim   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
FRANKE, R lf 
FALLS, C 2b 
HESS, W ss 
APPIAH, M rf 
PYCOCK, C dh 
EGETMEYER, L c 
KRAFT, F 3b 
SZALAY, A 1b 
HÖPFNER, D cf 
RÜSSEL, J p 
Totals   40  15  27  13 

Hoboken Pioneers   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
LANOY, S DE cf 
RIBBENS, D 2b 
DE QUINT, D ss 
KENIS, G 1b 
MERTENS, N lf 
GEBREURS, S lf 
PEERENS, J 3b 
LAMBRECHTS, rf 
BRANDEN, K rf 
JANSEN, J dh 
VAN HERCK, D dh 
LAUWERS, S c 
ANTONNACCI, p 
Totals   32  27 

Tornados Mannheim   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
RÜSSEL, Jan   9.0  32  34 
 
Hoboken Pioneers   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ANTONNACCI, T.J.   9.0  15  40  42 

Umpires - HP: JONES, T (FIN) 1B: HEIJNINGEN, H v(NED) 3B: CARDOSO, M (POR)
Start: 16:20 Time: Attendance:
Game notes: Official Scorers: VERBIST, M (BEL) VAN RENTERGHEM, P (BEL) DROST, F (NED) T.C.: MEURANT, J M (FRA) PEETERS, L (BEL) SEL, P (BEL)

 
Play-by-Play
 

CEB Qualifier European Cup Pool 4
Tornados Mannheim at Hoboken Pioneers
Jun 20, 2009 at Antwerp (Hoboken Pioneers)

Tornados Mannheim starters: 51/lf FRANKE, R; 15/2b FALLS, C; 19/ss HESS, W; 47/rf APPIAH, M; 23/dh PYCOCK, C; 14/c EGETMEYER, L; 6/3b KRAFT, F; 25/1b SZALAY, A; 3/cf HÖPFNER, D; 10/p RÜSSEL, J;

Hoboken Pioneers starters: 3/cf LANOY, S DE; 7/2b RIBBENS, D; 20/ss DE QUINT, D; 2/1b KENIS, G; 34/lf MERTENS, N; 33/3b PEERENS, J; 9/rf LAMBRECHTS,; 30/dh JANSEN, J; 6/c LAUWERS, S; 11/p ANTONNACCI,;

Tornados Mannheim 1st - FRANKE, R singled to center field, advanced to second on an error by cf. FALLS, C singled up the middle. HESS, W grounded out to 3b, SAC; FALLS, C advanced to second; FRANKE, R advanced to third. APPIAH, M singled to left field, 2 RBI; FALLS, C scored; FRANKE, R scored. PYCOCK, C singled to third base; APPIAH, M advanced to second. EGETMEYER, L struck out swinging. APPIAH, M out at third c to 3b, caught stealing. 2 runs, 4 hits, 1 error, 1 LOB.

Hoboken Pioneers 1st - LANOY, S DE doubled to left field. RIBBENS, D grounded out to 2b; LANOY, S DE advanced to third. DE QUINT, D walked. KENIS, G struck out swinging. DE QUINT, D advanced to second on a fielder's choice; LANOY, S DE out at home c to p to 3b to c, caught stealing. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Tornados Mannheim 2nd - KRAFT, F flied out to lf. SZALAY, A flied out to rf. HÖPFNER, D struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Hoboken Pioneers 2nd - MERTENS, N grounded out to ss. PEERENS, J flied out to ss. LAMBRECHTS, struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Tornados Mannheim 3rd - FRANKE, R struck out swinging. FALLS, C flied out to rf. HESS, W doubled to left field. APPIAH, M singled to left field, RBI; HESS, W scored. PYCOCK, C singled to center field; APPIAH, M advanced to second. EGETMEYER, L reached on a fielder's choice; PYCOCK, C out at second ss to 2b. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

Hoboken Pioneers 3rd - JANSEN, J struck out swinging. LAUWERS, S reached on an error by ss, advanced to second on a throwing error by ss. LANOY, S DE singled to left field; LAUWERS, S advanced to third. RIBBENS, D reached on a fielder's choice, RBI; LANOY, S DE out at second 2b to ss; LAUWERS, S scored, unearned. DE QUINT, D grounded out to 2b. 1 run, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

Tornados Mannheim 4th - GEBREURS, S to lf for MERTENS, N. KRAFT, F grounded out to 2b. SZALAY, A singled to right field. HÖPFNER, D doubled down the lf line; SZALAY, A advanced to third. FRANKE, R walked. FALLS, C popped up to c. HESS, W singled down the rf line, 2 RBI; FRANKE, R advanced to third; HÖPFNER, D scored; SZALAY, A scored. APPIAH, M flied out to cf. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

Hoboken Pioneers 4th - KENIS, G flied out to 2b. GEBREURS, S singled to left center. PEERENS, J singled to left field; GEBREURS, S advanced to second. LAMBRECHTS, struck out swinging. JANSEN, J flied out to 3b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Tornados Mannheim 5th - PYCOCK, C singled to left field. EGETMEYER, L struck out swinging; PYCOCK, C stole second. KRAFT, F tripled to left field, RBI; PYCOCK, C scored. SZALAY, A grounded out to 3b. HÖPFNER, D struck out swinging. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Hoboken Pioneers 5th - LAUWERS, S struck out looking. LANOY, S DE grounded out to 2b. RIBBENS, D struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Tornados Mannheim 6th - FRANKE, R struck out swinging. FALLS, C singled to left field. HESS, W reached on an error by 2b; FALLS, C advanced to second. APPIAH, M struck out swinging. PYCOCK, C reached on a fielder's choice; HESS, W advanced to second; FALLS, C out at third 3b unassisted. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

Hoboken Pioneers 6th - DE QUINT, D grounded out to ss. KENIS, G singled to center field. GEBREURS, S grounded into double play 2b to ss to 1b; KENIS, G out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Tornados Mannheim 7th - EGETMEYER, L flied out to cf. KRAFT, F out at first 1b to p. SZALAY, A grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Hoboken Pioneers 7th - PEERENS, J flied out to ss. BRANDEN, K to rf for LAMBRECHTS,. BRANDEN, K struck out swinging. VAN HERCK, D to dh for JANSEN, J. VAN HERCK, D walked. LAUWERS, S flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Tornados Mannheim 8th - HÖPFNER, D flied out to cf. FRANKE, R singled to shortstop. FALLS, C grounded into double play ss to 1b; FRANKE, R out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Hoboken Pioneers 8th - LANOY, S DE grounded out to ss. RIBBENS, D flied out to rf. DE QUINT, D struck out swinging, out at first c to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Tornados Mannheim 9th - HESS, W flied out to rf. APPIAH, M grounded out to 2b. PYCOCK, C doubled to left field. EGETMEYER, L struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Hoboken Pioneers 9th - KENIS, G flied out to lf. GEBREURS, S reached on an error by ss. PEERENS, J flied out to ss. GEBREURS, S advanced to second on a wild pitch. BRANDEN, K struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

 
Line score
 


Tornados Mannheim 6, Hoboken Pioneers 1 (Jun 20, 2009 at Antwerp)
----------------------------------------------------------------------
Tornados Mannheim... 201 210 000  -  6 15  3
Hoboken Pioneers.... 001 000 000  -  1  5  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Tornados Mannheim - RÜSSEL, Jan. Hoboken Pioneers - ANTONNACCI, T.J..
  T-  A-0
Game notes:
Official Scorers: VERBIST, M (BEL) VAN RENTERGHEM, P (BEL) DROST, F (NED)
T.C.: MEURANT, J M (FRA) PEETERS, L (BEL) SEL, P (BEL)
CEB 2008