Box Score
Ceb 2009

Hoboken Pioneers vs Tornados Mannheim (Jun 17, 2009)

 
Composite Box Score
 

CEB Qualifier European Cup Pool 4
Hoboken Pioneers at Tornados Mannheim - Composite Box Score
Jun 17, 2009 at Antwerp (Hoboken Pioneers)

Hoboken Pioneers   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
LANOY, S DE cf 
RIBBENS, D 2b 
DE QUINT, D ss 
KENIS, G 1b 
MERTENS, N lf 
PEERENS, J 3b 
LAMBRECHTS, rf 
JANSEN, J dh 
LAUWERS, S c 
BRANDEN, K p 
VAN HERCK, D p 
Totals   31  24  12 

Tornados Mannheim   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
DEWALD, M dh 
FALLS, C 2b 
HESS, W ss 
APPIAH, M rf 
EGETMEYER, L lf 
PYCOCK, C c 
KRAFT, F 3b 
SZALAY, A 1b 
HÖPFNER, D cf 
FRANKE, R p 
Totals   33  13  27  12 

Hoboken Pioneers   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BRANDEN, Kenny VD L,0-1  6.2  12  28  35 
VAN HERCK, Dennis   1.1 
 
Tornados Mannheim   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
FRANKE, Rene W,1-0  9.0  31  36  13 

Umpires - HP: JONES, T (FIN) 1B: PABLOS, F (SUI) 3B: HEIJNINGEN, H v (NED
Start: 18:00 Time: 2:15 Attendance: 300
Game notes: Official Scorers: VAN RENTERGHEM, P (BEL) BAERT, M (BEL) DROST, F (NED) T.C.: MEURANT, J M (FRA)

 
Play-by-Play
 

CEB Qualifier European Cup Pool 4
Hoboken Pioneers at Tornados Mannheim
Jun 17, 2009 at Antwerp (Hoboken Pioneers)

Hoboken Pioneers starters: 3/cf LANOY, S DE; 7/2b RIBBENS, D; 20/ss DE QUINT, D; 2/1b KENIS, G; 34/lf MERTENS, N; 33/3b PEERENS, J; 9/rf LAMBRECHTS,; 30/dh JANSEN, J; 6/c LAUWERS, S; 27/p BRANDEN, K;

Tornados Mannheim starters: 5/dh DEWALD, M; 15/2b FALLS, C; 19/ss HESS, W; 47/rf APPIAH, M; 14/lf EGETMEYER, L; 23/c PYCOCK, C; 6/3b KRAFT, F; 25/1b SZALAY, A; 3/cf HÖPFNER, D; 51/p FRANKE, R;

Hoboken Pioneers 1st - LANOY, S DE struck out looking. RIBBENS, D struck out swinging. DE QUINT, D grounded out to p unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Tornados Mannheim 1st - DEWALD, M singled to right field. FALLS, C hit by pitch; DEWALD, M advanced to second. HESS, W out at first 1b to 2b, SAC; FALLS, C advanced to second; DEWALD, M advanced to third. APPIAH, M flied out to lf. EGETMEYER, L grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Hoboken Pioneers 2nd - KENIS, G grounded out to 2b. MERTENS, N walked. PEERENS, J singled to shortstop; MERTENS, N advanced to second. PEERENS, J advanced to second on a wild pitch; MERTENS, N advanced to third. LAMBRECHTS, struck out swinging. JANSEN, J flied out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Tornados Mannheim 2nd - PYCOCK, C flied out to rf. KRAFT, F singled to right field. SZALAY, A grounded into double play 2b to ss to 1b; KRAFT, F out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Hoboken Pioneers 3rd - LAUWERS, S lined out to p. LANOY, S DE grounded out to ss. RIBBENS, D walked. DE QUINT, D struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Tornados Mannheim 3rd - HÖPFNER, D singled to left field. DEWALD, M flied out to cf. FALLS, C reached on a fielder's choice; HÖPFNER, D out at second ss to 2b. FALLS, C stole second. HESS, W singled to center field, RBI; FALLS, C scored. APPIAH, M grounded out to ss. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Hoboken Pioneers 4th - KENIS, G struck out swinging. MERTENS, N grounded out to 2b. PEERENS, J flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Tornados Mannheim 4th - EGETMEYER, L struck out looking. PYCOCK, C reached on an error by 2b. KRAFT, F struck out swinging; PYCOCK, C stole second. PYCOCK, C advanced to third on a balk. SZALAY, A struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

Hoboken Pioneers 5th - LAMBRECHTS, grounded out to ss. JANSEN, J singled to right field. LAUWERS, S grounded out to c, SAC; JANSEN, J advanced to second. LANOY, S DE singled to left field; JANSEN, J advanced to third. RIBBENS, D grounded out to 2b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Tornados Mannheim 5th - HÖPFNER, D struck out looking. DEWALD, M singled to right center. FALLS, C singled to second base, advanced to second on a throwing error by 2b; DEWALD, M advanced to third. HESS, W flied out to rf, SF, RBI; FALLS, C advanced to third; DEWALD, M scored. FALLS, C scored on a wild pitch, unearned. APPIAH, M walked. EGETMEYER, L grounded out to 2b. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

Hoboken Pioneers 6th - DE QUINT, D walked. KENIS, G singled to right field; DE QUINT, D advanced to second. MERTENS, N grounded out to 2b; KENIS, G advanced to second; DE QUINT, D advanced to third. PEERENS, J flied out to lf. LAMBRECHTS, struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Tornados Mannheim 6th - PYCOCK, C doubled to right center. KRAFT, F flied out to ss. SZALAY, A walked. HÖPFNER, D singled to center field; SZALAY, A advanced to second; PYCOCK, C advanced to third. DEWALD, M singled to right center, RBI; HÖPFNER, D advanced to second; SZALAY, A advanced to third; PYCOCK, C scored. FALLS, C flied out to lf, SF, RBI; SZALAY, A scored. HÖPFNER, D stole third, out at home c to 2b to 1b to c. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

Hoboken Pioneers 7th - JANSEN, J walked. LAUWERS, S reached on a fielder's choice; JANSEN, J out at second 2b to ss. LANOY, S DE reached on a fielder's choice; LAUWERS, S out at second 3b to 2b. RIBBENS, D grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Tornados Mannheim 7th - HESS, W grounded out to p. APPIAH, M doubled to right center. EGETMEYER, L singled to shortstop; APPIAH, M advanced to third. PYCOCK, C singled to left field, RBI; EGETMEYER, L advanced to second; APPIAH, M scored. KRAFT, F flied out to rf. EGETMEYER, L stole third. SZALAY, A walked; PYCOCK, C advanced to second. VAN HERCK, D to p for BRANDEN, K. HÖPFNER, D reached on a fielder's choice; SZALAY, A out at second ss unassisted. 1 run, 3 hits, 0 errors, 3 LOB.

Hoboken Pioneers 8th - DE QUINT, D lined out to ss. KENIS, G grounded out to 2b. MERTENS, N flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Tornados Mannheim 8th - DEWALD, M grounded out to 2b. FALLS, C flied out to cf. HESS, W singled to right field. APPIAH, M flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Hoboken Pioneers 9th - PEERENS, J flied out to rf. LAMBRECHTS, struck out swinging. JANSEN, J singled to right field. LAUWERS, S reached on a fielder's choice; JANSEN, J out at second ss to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


Tornados Mannheim 6, Hoboken Pioneers 0 (Jun 17, 2009 at Antwerp)
----------------------------------------------------------------------
Hoboken Pioneers.... 000 000 000  -  0  5  2      (2-1)
Tornados Mannheim... 001 022 10X  -  6 13  0      (3-0)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Hoboken Pioneers - BRANDEN, Kenny VD; VAN HERCK, Dennis(7). Tornados Mannheim -
FRANKE, Rene.
Win-FRANKE, Rene(1-0)  Loss-BRANDEN, Kenny VD(0-1)  T-2:15  A-300
Game notes:
Official Scorers: VAN RENTERGHEM, P (BEL) BAERT, M (BEL) DROST, F (NED)
T.C.: MEURANT, J M (FRA)
CEB 2008