Box Score
Ceb 2009

UKRAINE vs SLOVAKIA (Jul 10, 2009)

 
Composite Box Score
 

European Championship Cadets - 2009
UKRAINE 12, SLOVAKIA 6 - Composite Box Score
Jul 10, 2009 at Brno (Kravi Hora)

UKRAINE   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
VELYKYI p/cf 
SHANTSOV 1b 
BONDAROVSKYI c/p 
VOZNYUK cf/c 
STADNYTSKYI ss 
BRECHKO 2b 
KARPUNIN lf/3b 
ZHANTALAI rf 
ROMANCHYUK 3b/p 
Totals   40  12  18  11  21 

SLOVAKIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ROMAN c 
LOPUSNY rf 
KAPUSTA 3b/p 
OKASA cf/3b 
KOVAC 1b 
KOVACOCY cf 
UHNAVY lf/1b 
PAKSI ss 
JANOVCIK p 
SITAR lf 
LETTLER 2b/p 
Totals   26  12  21 

UKRAINE   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go  np 
VELYKYI Illa   1.1  10    
BONDAROVSKYI Vladysl W  3.0  16    
ROMANCHYUK Maksym   2.2  10  13 
 
SLOVAKIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go  np 
JANOVCIK Michal L  4.0  12  25  27    
KAPUSTA Marek   1.1  12  12    
LETTLER Martin   1.2    

Umpires - HP: PROKOP (CZE) 1B: SIDOROV (RUS) 3B: BAJER (CZE)
Start: 10:03 Time: 2:30 Attendance: 50

 
Play-by-Play
 

European Championship Cadets - 2009
UKRAINE 12, SLOVAKIA 6
Jul 10, 2009 at Brno (Kravi Hora)

UKRAINE starters: 1/p VELYKYI; 7/1b SHANTSOV; 23/c BONDAROVSKYI; 27/cf VOZNYUK; 12/ss STADNYTSKYI; 11/2b BRECHKO; 2/lf KARPUNIN; 17/rf ZHANTALAI; 33/3b ROMANCHYUK;

SLOVAKIA starters: 17/c ROMAN; 16/rf LOPUSNY; 11/3b KAPUSTA; 9/cf OKASA; 19/1b KOVAC; 21/lf UHNAVY; 6/ss PAKSI; 13/p JANOVCIK; 7/2b LETTLER;

UKRAINE 1st - VELYKYI flied out to 3b. SHANTSOV grounded out to ss. BONDAROVSKYI singled to left field. VOZNYUK singled to center field; BONDAROVSKYI advanced to second. STADNYTSKYI singled to right field, RBI; VOZNYUK advanced to third; BONDAROVSKYI scored. BRECHKO flied out to lf. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

SLOVAKIA 1st - ROMAN grounded out to 3b. LOPUSNY struck out swinging. KAPUSTA singled to center field. OKASA walked; KAPUSTA advanced to second. KOVAC walked; OKASA advanced to second; KAPUSTA advanced to third. UHNAVY struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

UKRAINE 2nd - KARPUNIN reached on an error by 3b. ZHANTALAI grounded out to 3b, SAC, bunt; KARPUNIN advanced to second. ROMANCHYUK doubled to center field, RBI; KARPUNIN scored, unearned. VELYKYI singled to center field; ROMANCHYUK advanced to third. SHANTSOV singled to left field; VELYKYI advanced to second; ROMANCHYUK out at home 3b to c. BONDAROVSKYI singled; SHANTSOV advanced to second; VELYKYI advanced to third. VOZNYUK reached on a fielder's choice; BONDAROVSKYI advanced to second; SHANTSOV out at third 3b unassisted. 1 run, 4 hits, 1 error, 3 LOB.

SLOVAKIA 2nd - PAKSI singled. JANOVCIK flied out to p; PAKSI stole second. LETTLER walked. ROMAN singled to left field; LETTLER advanced to second; PAKSI advanced to third. VELYKYI to cf. BONDAROVSKYI to p. VOZNYUK to c. LOPUSNY walked, RBI; ROMAN advanced to second; LETTLER advanced to third; PAKSI scored. KAPUSTA reached on a fielder's choice, RBI; LOPUSNY out at second ss to 2b; LETTLER scored. OKASA walked; KAPUSTA stole second; ROMAN advanced to third. KOVAC flied out to cf. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

UKRAINE 3rd - STADNYTSKYI singled. STADNYTSKYI stole second. BRECHKO flied out to lf. KARPUNIN struck out swinging. ZHANTALAI grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SLOVAKIA 3rd - UHNAVY struck out swinging. PAKSI walked. PAKSI out at second c to ss, caught stealing. JANOVCIK walked. LETTLER struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

UKRAINE 4th - ROMANCHYUK reached on an error by 1b. VELYKYI tripled to left field, RBI; ROMANCHYUK scored, unearned. SHANTSOV singled to left field, RBI; VELYKYI scored. BONDAROVSKYI singled; SHANTSOV advanced to third. BONDAROVSKYI stole second. VOZNYUK reached on an error by ss, RBI; BONDAROVSKYI advanced to third; SHANTSOV scored. STADNYTSKYI walked; VOZNYUK stole second. BRECHKO struck out swinging. KARPUNIN flied out to ss. ZHANTALAI doubled to center field, 2 RBI; STADNYTSKYI advanced to third; VOZNYUK scored, unearned; BONDAROVSKYI scored. ROMANCHYUK grounded out to p. 5 runs, 4 hits, 2 errors, 2 LOB.

SLOVAKIA 4th - ROMAN singled to center field. LOPUSNY walked; ROMAN advanced to second. KAPUSTA hit by pitch; LOPUSNY advanced to second; ROMAN advanced to third. OKASA reached on a fielder's choice, 2 RBI; KAPUSTA out at second ss to 2b; LOPUSNY scored; ROMAN scored. KAPUSTA to p. OKASA to 3b. KOVACOCY to cf for KOVAC. UHNAVY to 1b. SITAR to lf for JANOVCIK. KOVACOCY struck out swinging; OKASA out at second c to 2b, caught stealing. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

UKRAINE 5th - VELYKYI doubled to left field. SHANTSOV struck out swinging. BONDAROVSKYI singled to left field, RBI; VELYKYI scored. BONDAROVSKYI stole second. VOZNYUK struck out swinging. STADNYTSKYI reached on an error by ss, RBI; BONDAROVSKYI scored, unearned. BRECHKO reached on an error by 1b; STADNYTSKYI stole second. STADNYTSKYI advanced to third on a wild pitch. KARPUNIN singled to right field, RBI; BRECHKO stole second; STADNYTSKYI scored, unearned. BRECHKO advanced to third on a wild pitch. BRECHKO scored on a passed ball, unearned. ZHANTALAI flied out to cf. 4 runs, 3 hits, 2 errors, 1 LOB.

SLOVAKIA 5th - UHNAVY reached on an error by ss. PAKSI struck out looking. SITAR walked; UHNAVY advanced to second. SITAR advanced to second on a passed ball; UHNAVY advanced to third on a passed ball. VELYKYI to cf. BONDAROVSKYI to lf. VOZNYUK to c. KARPUNIN to 3b. ROMANCHYUK to p. LETTLER doubled to left field, 2 RBI (0-1); SITAR scored, unearned; UHNAVY scored. ROMAN flied out to lf. LOPUSNY walked. KAPUSTA flied out to cf. 2 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

UKRAINE 6th - ROMANCHYUK struck out swinging. VELYKYI singled to right field. VELYKYI stole second. SHANTSOV doubled to right field; VELYKYI advanced to third. BONDAROVSKYI singled to third base, RBI; SHANTSOV advanced to third; VELYKYI scored. KAPUSTA to 2b. LETTLER to p. BONDAROVSKYI stole second. VOZNYUK walked. VOZNYUK out at second ss unassisted; BONDAROVSKYI out at second ss unassisted. 1 run, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

SLOVAKIA 6th - OKASA walked. KOVACOCY reached on a fielder's choice; OKASA out at second 3b to 2b. UHNAVY reached on a fielder's choice; KOVACOCY out at second ss to 2b. PAKSI flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

UKRAINE 7th - STADNYTSKYI grounded out to ss. BRECHKO grounded out to ss. KARPUNIN struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SLOVAKIA 7th - SITAR grounded out to 2b. LETTLER walked. ROMAN singled to left field; LETTLER advanced to second. LOPUSNY struck out looking. KAPUSTA lined out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


UKRAINE 12, SLOVAKIA 6 (Jul 10, 2009 at Brno)
----------------------------------------------------------------------
UKRAINE............. 110 541 0 - 12 18  1
SLOVAKIA............ 020 220 0 -  6  6  5
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: UKRAINE - VELYKYI Illa; BONDAROVSKYI Vladysl(2); ROMANCHYUK Maksym(5). SLOVAKIA -
JANOVCIK Michal; KAPUSTA Marek(5); LETTLER Martin(6).
Win-BONDAROVSKYI Vladysl  Loss-JANOVCIK Michal  T-2:30  A-50
CEB 2008