Box Score
Ceb 2011

UKRAINE vs BELARUS (Jun 30, 2011)

 
Composite Box Score
 

EUROPEAN CH. JUVENILES - BREST 2011
UKRAINE 13 (2-1), BELARUS 8 (1-2) - Composite Box Score
Jun 30, 2011 at Brest (Brest Stadium)

UKRAINE   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
OSADCHUK 3b/ss 
DEUKUN V 2b 
GVRITASHVILI ss/p 
KRUPCHENKO 1b/p 
KLIUENKO p/1b 
BONDAROVSKYI c  10 
KOZAK cf 
OHORODNIK lf 
MELNYK ph/lf 
LIUBCHENKO rf 
Totals   37  13  13  11  24  12 

BELARUS   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
NIAHERYSH 2b 
ILYN lf/3b 
KALINOUSKI cf/p 
LUKASHEVICH ss 
LAPCHANKA p/cf 
PANASIUK 1b 
BAYARSKI 3b/lf 
LIUBCHUK rf 
NIKALAYUK c  10 
Totals   28  10  24  14 

UKRAINE   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go  np 
KLIUENKO Yaroslav   2.0  10    
KRUPCHENKO Anton   1.0    
GVRITASHVILI Georgii W,1-0  5.0  15  24    
 
BELARUS   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go  np 
LAPCHANKA Artsiom   5.1  24  30    
KALINOUSKI Ilya L,0-1  2.2  13  19    

Umpires - HP: RAMANAUSKAS A (LTU) 1B: STRBA Jakub (CZE)
Start: 17:42 Time: 2:10 Attendance: 500
Weather: SUNNY Game notes: HEAD SCORER: POGODAEVA Ekaterina (BLR) ASSISTANT SCORER: KISEL Irina (BLR) DATA ENTRY: CARPIO Pablo (ESP) TC: LARKIN Michael (RUS)
KLIUENKO faced 2 batters in the 3rd.

 
Play-by-Play
 

EUROPEAN CH. JUVENILES - BREST 2011
UKRAINE 13 (2-1), BELARUS 8 (1-2)
Jun 30, 2011 at Brest (Brest Stadium)

UKRAINE starters: 1/3b OSADCHUK; 5/2b DEUKUN V; 15/ss GVRITASHVILI; 17/1b KRUPCHENKO; 22/p KLIUENKO; 11/c BONDAROVSKYI; 16/cf KOZAK; 9/lf OHORODNIK; 20/rf LIUBCHENKO;

BELARUS starters: 9/2b NIAHERYSH; 33/lf ILYN; 8/cf KALINOUSKI; 32/ss LUKASHEVICH; 10/p LAPCHANKA; 7/1b PANASIUK; 4/3b BAYARSKI; 3/rf LIUBCHUK; 2/c NIKALAYUK;

UKRAINE 1st - OSADCHUK singled to right center. DEUKUN V reached on a fielder's choice; OSADCHUK out at second p to 2b. GVRITASHVILI singled through the left side; DEUKUN V advanced to second. KRUPCHENKO infield fly to ss. KLIUENKO reached on a fielder's choice; GVRITASHVILI out at second ss unassisted. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

BELARUS 1st - NIAHERYSH struck out looking. ILYN singled through the right side. ILYN advanced to second on a wild pitch. KALINOUSKI grounded out to 1b unassisted; ILYN advanced to third. LUKASHEVICH singled up the middle, RBI; ILYN scored. LAPCHANKA grounded out to 2b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

UKRAINE 2nd - BONDAROVSKYI struck out swinging. KOZAK flied out to p. OHORODNIK walked. LIUBCHENKO reached on a fielder's choice; OHORODNIK out at second p to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

BELARUS 2nd - PANASIUK fouled out to 1b. BAYARSKI struck out looking. LIUBCHUK struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

UKRAINE 3rd - OSADCHUK singled down the lf line. ILYN to 3b. BAYARSKI to lf. DEUKUN V grounded out to p, SAC; OSADCHUK advanced to second. GVRITASHVILI struck out looking. KRUPCHENKO walked. KLIUENKO singled down the lf line, RBI; KRUPCHENKO advanced to third; OSADCHUK scored. BONDAROVSKYI struck out swinging. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

BELARUS 3rd - NIKALAYUK walked. NIAHERYSH singled up the middle; NIKALAYUK advanced to second. KRUPCHENKO to p. KLIUENKO to 1b. ILYN struck out swinging. NIAHERYSH stole second; NIKALAYUK stole third. KALINOUSKI walked. LUKASHEVICH struck out looking. LAPCHANKA doubled through the left side, 2 RBI; KALINOUSKI advanced to third; NIAHERYSH scored; NIKALAYUK scored. PANASIUK reached on catcher's interference. BAYARSKI struck out looking. 2 runs, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

UKRAINE 4th - KOZAK singled through the right side. OHORODNIK reached on a fielder's choice to second base, SAC; KOZAK advanced to second. LIUBCHENKO hit into double play ss to 1b to c to 3b; OHORODNIK advanced to second; KOZAK advanced to third, out on the play. OSADCHUK grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BELARUS 4th - GVRITASHVILI to p. KRUPCHENKO to ss. LIUBCHUK singled to center field. NIKALAYUK walked; LIUBCHUK advanced to second. NIAHERYSH hit by pitch; NIKALAYUK advanced to second; LIUBCHUK advanced to third. ILYN singled to left center, 2 RBI; NIAHERYSH advanced to second; NIKALAYUK scored; LIUBCHUK scored. OSADCHUK to ss. KRUPCHENKO to 3b. KALINOUSKI walked; ILYN advanced to second; NIAHERYSH advanced to third. LUKASHEVICH singled to third base, 2 RBI; KALINOUSKI advanced to third; ILYN scored; NIAHERYSH scored. LUKASHEVICH advanced to second on a fielder's choice; KALINOUSKI out at third p to c to 3b. LAPCHANKA hit into double play ss to 1b to c; LUKASHEVICH advanced to third, out on the play. 4 runs, 3 hits, 0 errors, 0 LOB.

UKRAINE 5th - DEUKUN V grounded out to 2b. GVRITASHVILI walked. KRUPCHENKO walked; GVRITASHVILI advanced to second. KLIUENKO singled up the middle, advanced to second on the throw, RBI; KRUPCHENKO advanced to third; GVRITASHVILI scored. BONDAROVSKYI singled up the middle, 2 RBI; KLIUENKO scored; KRUPCHENKO scored. KOZAK lined out to 2b. MELNYK pinch hit for OHORODNIK. MELNYK struck out looking. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

BELARUS 5th - MELNYK to lf. PANASIUK walked. BAYARSKI flied out to rf. PANASIUK advanced to second on a wild pitch. LIUBCHUK grounded out to 2b; PANASIUK advanced to third. PANASIUK scored on a wild pitch. NIKALAYUK walked. NIKALAYUK advanced to second on a wild pitch. NIAHERYSH walked. ILYN struck out swinging. 1 run, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

UKRAINE 6th - LIUBCHENKO struck out swinging. OSADCHUK reached on a throwing error by 2b, advanced to second on the error. DEUKUN V singled through the right side; OSADCHUK advanced to third. GVRITASHVILI doubled to center field, RBI; DEUKUN V advanced to third; OSADCHUK scored, unearned. KALINOUSKI to p. LAPCHANKA to cf. KRUPCHENKO singled to shortstop, advanced to second on a throwing error by ss, RBI; GVRITASHVILI advanced to third; DEUKUN V scored. KLIUENKO grounded out to 2b. BONDAROVSKYI walked. KOZAK struck out swinging. 2 runs, 3 hits, 2 errors, 3 LOB.

BELARUS 6th - KALINOUSKI grounded out to 2b. LUKASHEVICH grounded out to p. LAPCHANKA grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

UKRAINE 7th - MELNYK reached on a fielding error by 2b. MELNYK advanced to second on a wild pitch. LIUBCHENKO walked. OSADCHUK hit by pitch; LIUBCHENKO advanced to second; MELNYK advanced to third. DEUKUN V hit by pitch, RBI; OSADCHUK advanced to second; LIUBCHENKO advanced to third; MELNYK scored, unearned. GVRITASHVILI reached on a fielder's choice; DEUKUN V advanced to second; OSADCHUK advanced to third; LIUBCHENKO out at home 1b to c. KRUPCHENKO reached on an error by ss, advanced to second on the throw; GVRITASHVILI advanced to second, advanced to third on the error; DEUKUN V advanced to third, out at home lf to ss to c; OSADCHUK scored on the error, unearned. KLIUENKO grounded out to 2b. 2 runs, 0 hits, 2 errors, 2 LOB.

BELARUS 7th - PANASIUK walked. BAYARSKI grounded out to 2b; PANASIUK advanced to second. LIUBCHUK struck out looking. NIKALAYUK lined out to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

UKRAINE 8th - BONDAROVSKYI singled to third base. KOZAK walked; BONDAROVSKYI advanced to second. MELNYK reached on a fielder's choice; KOZAK advanced to second; BONDAROVSKYI out at third c to 3b. LIUBCHENKO grounded out to 1b unassisted; MELNYK advanced to second; KOZAK advanced to third. OSADCHUK singled to second base, advanced to second on a throwing error by 2b, RBI; MELNYK advanced to third, scored on the error; KOZAK scored. OSADCHUK advanced to third on a wild pitch. DEUKUN V walked. GVRITASHVILI homered to right field, inside the park, 3 RBI; DEUKUN V scored; OSADCHUK scored. KRUPCHENKO struck out looking. 5 runs, 3 hits, 1 error, 0 LOB.

BELARUS 8th - NIAHERYSH walked. NIAHERYSH advanced to second on a wild pitch. ILYN grounded out to ss; NIAHERYSH advanced to third. KALINOUSKI walked. KALINOUSKI out at second c to ss. LUKASHEVICH struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


UKRAINE 13, BELARUS 8 (Jun 30, 2011 at Brest)
----------------------------------------------------------------------
UKRAINE............. 001 032 25 - 13 13  1      (2-1)
BELARUS............. 102 410 00 -  8  7  5      (1-2)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: UKRAINE - KLIUENKO Yaroslav; KRUPCHENKO Anton(3); GVRITASHVILI Georgii(4) and
BONDAROVSKYI Dmytro. BELARUS - LAPCHANKA Artsiom; KALINOUSKI Ilya(6) and NIKALAYUK Dzmitry.
Win-GVRITASHVILI Georgii(1-0)  Loss-KALINOUSKI Ilya(0-1)  T-2:10  A-500
HR UKR - GVRITASHVILI Georgii (1).
Weather: SUNNY
Game notes:
HEAD SCORER: POGODAEVA Ekaterina (BLR)
ASSISTANT SCORER: KISEL Irina (BLR)
DATA ENTRY: CARPIO Pablo (ESP)
TC: LARKIN Michael (RUS)

KLIUENKO faced 2 batters in the 3rd.
CEB 2011