Box Score
Ceb 2011

NORTH STARS MOSCOW vs NADA SSM SPLIT (Sep 17, 2011)

 
Composite Box Score
 

Play Off European Cup - Brno - 2011
NORTH STARS MOSCOW at NADA SSM SPLIT - Composite Box Score
Sep 17, 2011 at BRNO (Kravi hora)

NORTH STARS MOSCOW   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
AYZATULIN M ss 
ISMATOV B rf/cf 
SOLOVEV S lf 
LOBANOV NIKO 1b  11 
SEMENOV O 3b 
TOROPOV A cf/p 
LUKIN D 2b 
VOROTILIN S c 
BEGLARYAN N c 
KORNEV M ph 
VOROTYNTSEVE p 
RUSAKOV B p 
SHMORGILO V pr 
LOBANOV NIKI p 
TARASOV A p/cf 
TIMAKOV V rf 
Totals   44  11  13  10  11  24  12 

NADA SSM SPLIT   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PRIBILOVIC J ss 
AGLADIOS R c  11 
BERECKA F 1b/cf 
RACIC I cf/lf 
DABO M dh/p 
SUPRAHA G cf/rf 
DADIC J 3b/p 
CURKOVIC A lf/rf 
JURJEVIC T 3b 
TOMIC M rf 
TADIC H 2b 
TADIC M p 
FARKAS M p/1b 
Totals   34  14  10  11  27 

NORTH STARS MOSCOW   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
VOROTYNTSEV Evgeny L,0-1  2.2  13  17 
RUSAKOV Boris   0.1 
LOBANOV Nikita   1.1 
TARASOV Alexandr   1.0 
TOROPOV Alexander   2.2  11  16 
 
NADA SSM SPLIT   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
TADIC Marin   3.1  17  19 
FARKAS Marin W,1-0  4.0  17  21 
DABO Matko   0.2 
BERECKA Filip   0.0 
DADIC Jadran   1.0 

Umpires - HP: KULHANEK David (CZE) 1B: JANKOVIC Juraj (SVK) 3B: OSWALD Tscharf
Start: 13:00 Time: 3:54 Attendance: 30
Weather: Sunny Game notes: Scorers: PROS Petr (CZE), BRABEC Matej (CZE) TC: BUNTA Frantisek (SVK)
BERECKA F faced 4 batters in the 9th.

 
Play-by-Play
 

Play Off European Cup - Brno - 2011
NORTH STARS MOSCOW at NADA SSM SPLIT
Sep 17, 2011 at BRNO (Kravi hora)

NORTH STARS MOSCOW starters: 8/ss AYZATULIN M; 11/rf ISMATOV B; 25/lf SOLOVEV S; 22/1b LOBANOV NIKO; 17/3b SEMENOV O; 99/cf TOROPOV A; 4/2b LUKIN D; 15/c VOROTILIN S; 41/p VOROTYNTSEVE;

NADA SSM SPLIT starters: 21/ss PRIBILOVIC J; 13/c AGLADIOS R; 22/1b BERECKA F; 15/cf RACIC I; 10/dh DABO M; 19/3b DADIC J; 7/lf CURKOVIC A; 16/rf TOMIC M; 6/2b TADIC H; 20/p TADIC M;

NORTH STARS MOSCOW 1st - AYZATULIN M flied out to rf. ISMATOV B flied out to 3b. SOLOVEV S reached on an error by ss. LOBANOV NIKO grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

NADA SSM SPLIT 1st - PRIBILOVIC J grounded out to ss. AGLADIOS R singled up the middle. AGLADIOS R stole second. BERECKA F struck out swinging, out at first c to 1b. RACIC I flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

NORTH STARS MOSCOW 2nd - SEMENOV O struck out swinging. TOROPOV A struck out looking. LUKIN D walked. VOROTILIN S singled to left field; LUKIN D advanced to second. VOROTYNTSEVE flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

NADA SSM SPLIT 2nd - DABO M grounded out to ss. DADIC J struck out looking. CURKOVIC A walked. TOMIC M struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

NORTH STARS MOSCOW 3rd - AYZATULIN M doubled to right field. ISMATOV B grounded out to p; AYZATULIN M advanced to third. SOLOVEV S reached on an error by cf, RBI; AYZATULIN M scored. LOBANOV NIKO homered to center field, 2 RBI; SOLOVEV S scored, unearned. SEMENOV O walked. SEMENOV O failed pickoff attempt. TOROPOV A struck out looking; SEMENOV O stole second. LUKIN D flied out to ss. 3 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

NADA SSM SPLIT 3rd - TADIC H walked. PRIBILOVIC J singled to first base, bunt; TADIC H advanced to second. AGLADIOS R reached on an error by 3b, SAC; PRIBILOVIC J advanced to second; TADIC H advanced to third. BERECKA F struck out swinging. RACIC I singled up the middle, RBI; AGLADIOS R advanced to second; PRIBILOVIC J advanced to third; TADIC H scored. DABO M singled to left field, RBI; RACIC I advanced to second; AGLADIOS R advanced to third; PRIBILOVIC J scored. DADIC J walked, RBI; DABO M advanced to second; RACIC I advanced to third; AGLADIOS R scored, unearned. CURKOVIC A struck out swinging. TOMIC M reached on an error by c; DADIC J advanced to second; DABO M advanced to third; RACIC I scored, unearned. RUSAKOV B to p for VOROTYNTSEVE. TADIC H walked, RBI; TOMIC M advanced to second; DADIC J advanced to third; DABO M scored, unearned. PRIBILOVIC J grounded out to 2b. 5 runs, 3 hits, 2 errors, 3 LOB.

NORTH STARS MOSCOW 4th - VOROTILIN S singled to left field. RUSAKOV B singled to catcher, bunt; VOROTILIN S advanced to second. AYZATULIN M flied out to cf; VOROTILIN S advanced to third. FARKAS M to p for TADIC M. SHMORGILO V pinch ran for RUSAKOV B. SHMORGILO V advanced to second on an error by p; VOROTILIN S scored on the error. ISMATOV B flied out to cf; SHMORGILO V advanced to third. SOLOVEV S grounded out to 3b. 1 run, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

NADA SSM SPLIT 4th - LOBANOV NIKI to p for SHMORGILO V. AGLADIOS R hit by pitch. BERECKA F flied out to rf. RACIC I homered to center field, 2 RBI; AGLADIOS R scored. DABO M struck out looking. DADIC J walked. CURKOVIC A grounded out to ss. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

NORTH STARS MOSCOW 5th - LOBANOV NIKO flied out to rf. SEMENOV O singled up the middle. SEMENOV O failed pickoff attempt. TOROPOV A struck out swinging. LUKIN D reached on a fielder's choice; SEMENOV O out at second 2b to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

NADA SSM SPLIT 5th - TOMIC M singled to right field. TADIC H reached on an error by p, SAC; TOMIC M advanced to second. PRIBILOVIC J grounded out to c, SAC; TADIC H advanced to second; TOMIC M advanced to third. TARASOV A to p for LOBANOV NIKI. AGLADIOS R flied out to 2b. BERECKA F struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

NORTH STARS MOSCOW 6th - VOROTILIN S grounded out to p. TARASOV A grounded out to ss. AYZATULIN M struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

NADA SSM SPLIT 6th - RACIC I singled to right center. DABO M singled to center field; RACIC I advanced to third. DADIC J grounded out to p, SAC; DABO M advanced to second. CURKOVIC A walked. TOROPOV A to p. TARASOV A to cf. TOMIC M walked, RBI; CURKOVIC A advanced to second; DABO M advanced to third; RACIC I scored. TADIC H reached on a fielder's choice; TOMIC M advanced to second; CURKOVIC A advanced to third; DABO M out at home p to c. PRIBILOVIC J reached on an error by 1b; TADIC H advanced to second; TOMIC M advanced to third; CURKOVIC A scored, unearned. AGLADIOS R doubled to right center, 2 RBI; PRIBILOVIC J advanced to third; TADIC H scored; TOMIC M scored. BERECKA F doubled down the lf line, 2 RBI; AGLADIOS R scored, team unearned; PRIBILOVIC J scored, team unearned. RACIC I reached on an error by p; BERECKA F advanced to third. DABO M grounded out to 1b unassisted. 6 runs, 4 hits, 2 errors, 2 LOB.

NORTH STARS MOSCOW 7th - ISMATOV B singled up the middle. SOLOVEV S reached on an error by rf; ISMATOV B advanced to third. LOBANOV NIKO reached on an error by 3b; SOLOVEV S advanced to second. SEMENOV O flied out to cf, SF, RBI; ISMATOV B scored. TOROPOV A singled to left field; LOBANOV NIKO advanced to second; SOLOVEV S advanced to third. LUKIN D struck out looking. VOROTILIN S struck out swinging. 1 run, 2 hits, 2 errors, 3 LOB.

NADA SSM SPLIT 7th - ISMATOV B to cf. BEGLARYAN N to c for VOROTILIN S. TIMAKOV V to rf for TARASOV A. DADIC J struck out looking. CURKOVIC A struck out looking. TOMIC M grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

NORTH STARS MOSCOW 8th - TIMAKOV V reached on an error by ss. AYZATULIN M struck out swinging. ISMATOV B walked; TIMAKOV V advanced to second. SOLOVEV S walked; ISMATOV B advanced to second; TIMAKOV V advanced to third. LOBANOV NIKO walked, RBI; SOLOVEV S advanced to second; ISMATOV B advanced to third; TIMAKOV V scored, unearned. BERECKA F to cf. RACIC I to lf. CURKOVIC A to rf. FARKAS M to 1b for TOMIC M. / for FARKAS M. DABO M to p. SEMENOV O struck out swinging. TOROPOV A walked, RBI; LOBANOV NIKO advanced to second; SOLOVEV S advanced to third; ISMATOV B scored, unearned. LUKIN D singled through the left side, RBI; TOROPOV A advanced to second; LOBANOV NIKO advanced to third; SOLOVEV S scored, unearned. BEGLARYAN N flied out to 3b. 3 runs, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

NADA SSM SPLIT 8th - TADIC H hit by pitch. PRIBILOVIC J grounded out to p, SAC; TADIC H advanced to second. AGLADIOS R walked. BERECKA F reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error; AGLADIOS R advanced to third; TADIC H scored, unearned. RACIC I walked. DABO M hit into double play 2b to ss to 1b; RACIC I out on the play. 1 run, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

NORTH STARS MOSCOW 9th - BERECKA F to p. SUPRAHA G to cf for DABO M. TIMAKOV V doubled to left field. AYZATULIN M walked. ISMATOV B singled to left field; AYZATULIN M advanced to second; TIMAKOV V advanced to third. SOLOVEV S singled up the middle, 2 RBI; ISMATOV B advanced to third; AYZATULIN M scored; TIMAKOV V scored. BERECKA F to cf. SUPRAHA G to rf. DADIC J to p. JURJEVIC T to 3b for CURKOVIC A. LOBANOV NIKO struck out looking. SEMENOV O struck out swinging. TOROPOV A intentionally walked; SOLOVEV S advanced to second. LUKIN D singled up the middle, RBI; TOROPOV A advanced to second; SOLOVEV S advanced to third; ISMATOV B scored. KORNEV M pinch hit for BEGLARYAN N. KORNEV M grounded out to 3b. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 3 LOB.

 
Line score
 


NADA SSM SPLIT 14, NORTH STARS MOSCOW 11 (Sep 17, 2011 at BRNO)
----------------------------------------------------------------------
NORTH STARS MOSCOW.. 003 100 133  - 11 13  6      (0-1)
NADA SSM SPLIT...... 005 206 01X  - 14 10  6      (1-1)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: NORTH STARS MOSCOW - VOROTYNTSEV Evgeny; RUSAKOV Boris(3); LOBANOV Nikita(4);
TARASOV Alexandr(5); TOROPOV Alexander(6) and VOROTILIN Sergey; BEGLARYAN Narek.
NADA SSM SPLIT - TADIC Marin; FARKAS Marin(4); DABO Matko(8); BERECKA Filip(9); DADIC Jadran(9)
and AGLADIOS Romeil.
Win-FARKAS Marin(1-0)  Loss-VOROTYNTSEV Evgeny(0-1)  T-3:54  A-30
HR RUS - LOBANOV Nikolay.
HR CRO - RACIC Ivan (1).
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers: PROS Petr (CZE), BRABEC Matej (CZE)
TC: BUNTA Frantisek (SVK)

BERECKA F faced 4 batters in the 9th.
CEB 2011