Box Score
Ceb 2012

LITHUANIA vs SLOVENIA (Jul 10, 2012)

 
Composite Box Score
 

EUROPEAN CHAMPIONSHIP JUVENILES '12
LITHUANIA at SLOVENIA - Composite Box Score
Jul 10, 2012 at Hluboka (Hluboka)

LITHUANIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
GRIGAS p/2b 
SADZEVICIUS c  10 
ZUKAUSKAS ss 
STRIMAITIS 3b 
KAMANDULIS 1b/cf 
MASAITIS 2b/p 
PETRAVICIUS rf 
CERNECKAS rf 
STEPAVICIUS ph/rf 
PASKOCIMAITE lf 
BARZDZIUTE ph/lf 
JONAITIS lf 
LEKAVICIUS cf 
TAMASEVSKIS cf/1b 
MICHALAUSKAS 1b 
Totals   31  24  11  15  15  10  18 

SLOVENIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PRIMOZIC ss 
LESJAK ph 
RUDOLF p/2b 
SKUSEK 3b 
RAVAS rf/1b 
BLENKUS 1b 
LAJEVEC c 
KITEK 1b/p 
KRUMPESTAR cf 
LAHAJNER cf 
PIRMAN 2b/p 
LESNJAK ph 
KLOBCAR lf/p 
ZUPANCIC rf 
TOVAR-BRCIC ph/rf 
BRECEVIC ph 
Totals   24  10  18  10  11 

LITHUANIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GRIGAS Povilas M. W,1-0  5.0  21  25 
MASAITIS Ernestas   1.0 
 
SLOVENIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
RUDOLF Mark L,1-0  3.0  10  12 
PIRMAN Zan   1.1  12 
KLOBCAR Jure   0.0 
KITEK Miha   1.2  13  11  14  20 

Umpires - HP: DRAPAL Roman (CZE) 1B: MLCAK Radek (CZE)
Start: 17:30 Time: 2:35 Attendance: 45
Weather: overcast Game notes: SCOREKEEPERS: WINKLROVA Katerina (CZE) WINKLER Stephanie (GER) TC: ESSELMAN Jan (NED)
KLOBCAR faced 4 batters in the 5th.

 
Play-by-Play
 

EUROPEAN CHAMPIONSHIP JUVENILES '12
LITHUANIA at SLOVENIA
Jul 10, 2012 at Hluboka (Hluboka)

LITHUANIA starters: 21/p GRIGAS; 1/c SADZEVICIUS; 5/ss ZUKAUSKAS; 3/3b STRIMAITIS; 13/1b KAMANDULIS; 2/2b MASAITIS; 11/rf PETRAVICIUS; 20/lf PASKOCIMAITE; 14/cf LEKAVICIUS;

SLOVENIA starters: 40/ss PRIMOZIC; 24/p RUDOLF; 22/3b SKUSEK; 27/rf RAVAS; 49/c LAJEVEC; 28/1b KITEK; 37/cf KRUMPESTAR; 31/2b PIRMAN; 43/lf KLOBCAR;

LITHUANIA 1st - GRIGAS walked. SADZEVICIUS flied out to cf. ZUKAUSKAS flied out to cf. GRIGAS stole second, advanced to third on a throwing error by c. STRIMAITIS singled to left center, RBI; GRIGAS scored. STRIMAITIS stole second. KAMANDULIS popped up to 1b. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

SLOVENIA 1st - PRIMOZIC grounded out to ss. RUDOLF hit by pitch. SKUSEK struck out swinging. RUDOLF stole second. RUDOLF advanced to third on a wild pitch. RAVAS struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

LITHUANIA 2nd - MASAITIS grounded out to 2b. PETRAVICIUS grounded out to 3b. PASKOCIMAITE reached on a fielding error by 3b. PASKOCIMAITE stole second, advanced to third on a throwing error by c. LEKAVICIUS fouled out to 3b. 0 runs, 0 hits, 2 errors, 1 LOB.

SLOVENIA 2nd - LAJEVEC struck out looking. KITEK struck out swinging. KRUMPESTAR reached on a fielding error by 3b. KRUMPESTAR stole second. PIRMAN grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

LITHUANIA 3rd - GRIGAS reached on a fielding error by ss. GRIGAS out at second c to 2b, caught stealing. SADZEVICIUS flied out to cf. ZUKAUSKAS walked. ZUKAUSKAS out at second c to 2b, caught stealing. 0 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

SLOVENIA 3rd - KLOBCAR grounded out to 2b. PRIMOZIC grounded out to 3b. RUDOLF singled to right center. RUDOLF out at second c to 2b, caught stealing. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

LITHUANIA 4th - RUDOLF to 2b. PIRMAN to p. STRIMAITIS struck out swinging, out at first c to 1b. KAMANDULIS grounded out to 2b. MASAITIS walked. MASAITIS advanced to second on a wild pitch. PETRAVICIUS walked. PETRAVICIUS advanced to second on a fielder's choice; MASAITIS advanced to third on a throwing error by 2b, assist by c 3b, caught stealing. PASKOCIMAITE flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

SLOVENIA 4th - SKUSEK struck out swinging. RAVAS walked. LAJEVEC reached on a fielder's choice; RAVAS out at second 3b to 2b. KITEK struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

LITHUANIA 5th - LEKAVICIUS grounded out to p, bunt. GRIGAS walked. SADZEVICIUS walked; GRIGAS advanced to second. COACHING visit to mound. ZUKAUSKAS singled to center field; SADZEVICIUS advanced to second; GRIGAS advanced to third. STRIMAITIS singled to left field, RBI; ZUKAUSKAS advanced to second; SADZEVICIUS advanced to third; GRIGAS scored. KAMANDULIS singled up the middle, advanced to second on the throw, 2 RBI; STRIMAITIS advanced to third; ZUKAUSKAS scored; SADZEVICIUS scored. MASAITIS walked. PIRMAN to lf. KLOBCAR to p. PETRAVICIUS walked, RBI; MASAITIS advanced to second; KAMANDULIS advanced to third; STRIMAITIS scored. PASKOCIMAITE walked, RBI; PETRAVICIUS advanced to second; MASAITIS advanced to third; KAMANDULIS scored. COACHING visit to mound. TAMASEVSKIS to cf for LEKAVICIUS. PASKOCIMAITE advanced to second on a wild pitch; PETRAVICIUS advanced to third on a wild pitch; MASAITIS scored on a wild pitch. TAMASEVSKIS walked; PASKOCIMAITE advanced to third on a wild pitch; PETRAVICIUS scored on a wild pitch. TAMASEVSKIS stole second. GRIGAS walked; TAMASEVSKIS advanced to third on a wild pitch; PASKOCIMAITE scored on a wild pitch. RAVAS to 1b. KITEK to p. ZUPANCIC to rf for KLOBCAR. GRIGAS stole second, advanced to third on a throwing error by 2b; TAMASEVSKIS stole home. SADZEVICIUS struck out looking. ZUKAUSKAS singled to right field, RBI; GRIGAS scored. ZUKAUSKAS advanced to second on a wild pitch. STRIMAITIS walked. KAMANDULIS hit by pitch; STRIMAITIS advanced to second; ZUKAUSKAS advanced to third. MASAITIS singled through the right side, 2 RBI; KAMANDULIS advanced to third; STRIMAITIS scored; ZUKAUSKAS scored. MASAITIS stole second, advanced to third on a throwing error by 2b; KAMANDULIS stole home. PETRAVICIUS singled to right field, RBI; MASAITIS scored. BARZDZIUTE pinch hit for PASKOCIMAITE. BARZDZIUTE struck out looking. 14 runs, 6 hits, 2 errors, 1 LOB.

SLOVENIA 5th - BARZDZIUTE to lf. KAMANDULIS to cf. TAMASEVSKIS to 1b. TOVAR-BRCIC pinch hit for ZUPANCIC. CERNECKAS to rf for PETRAVICIUS. KRUMPESTAR reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error. PIRMAN singled to right field, advanced to second on the throw, RBI; KRUMPESTAR scored, unearned. TOVAR-BRCIC walked; PIRMAN advanced to third on a wild pitch. COACHING visit to mound. TOVAR-BRCIC stole second; PIRMAN stole home. PRIMOZIC walked. PRIMOZIC advanced to second on a wild pitch; TOVAR-BRCIC advanced to third on a wild pitch. RUDOLF reached on a fielding error by 1b, RBI; PRIMOZIC advanced to third; TOVAR-BRCIC scored. MICHALAUSKAS to 1b for TAMASEVSKIS. RUDOLF stole second; PRIMOZIC stole home, unearned. SKUSEK flied out to cf. RAVAS struck out looking. LAJEVEC doubled to right field, RBI; RUDOLF scored, unearned. LAJEVEC stole third. KITEK reached on a fielding error by 2b; LAJEVEC scored on the error, unearned. KRUMPESTAR struck out swinging. 6 runs, 2 hits, 3 errors, 1 LOB.

LITHUANIA 6th - TOVAR-BRCIC to rf. BLENKUS to 1b for RAVAS. LAHAJNER to cf for KRUMPESTAR. MICHALAUSKAS walked. GRIGAS reached on a fielder's choice; MICHALAUSKAS out at second 2b to ss. SADZEVICIUS hit by pitch; GRIGAS advanced to second. ZUKAUSKAS singled; SADZEVICIUS advanced to second; GRIGAS advanced to third. STRIMAITIS tripled up the middle, 3 RBI; ZUKAUSKAS scored; SADZEVICIUS scored; GRIGAS scored. KAMANDULIS doubled to center field, RBI; STRIMAITIS scored. MASAITIS singled to shortstop,; KAMANDULIS advanced to third. STEPAVICIUS pinch hit for CERNECKAS. MASAITIS advanced to third on a wild pitch; KAMANDULIS scored on a wild pitch. STEPAVICIUS walked. STEPAVICIUS stole second, advanced to third on a throwing error by 2b; MASAITIS stole home. BARZDZIUTE reached on a fielding error by 3b, RBI; STEPAVICIUS scored, unearned. BARZDZIUTE advanced to second on a wild pitch. MICHALAUSKAS walked. GRIGAS flied out to rf. SADZEVICIUS reached on a fielding error by ss, advanced to second on the error, advanced to third on the error; MICHALAUSKAS advanced to third on the error, scored on a throwing error by lf; BARZDZIUTE scored on the error, unearned. ZUKAUSKAS flied out to 3b. 9 runs, 4 hits, 4 errors, 1 LOB.

SLOVENIA 6th - GRIGAS to 2b. MASAITIS to p. STEPAVICIUS to rf. JONAITIS to lf for BARZDZIUTE. LESNJAK pinch hit for PIRMAN. LESJAK pinch hit for PRIMOZIC. BRECEVIC pinch hit for TOVAR-BRCIC. LESNJAK struck out swinging. BRECEVIC grounded out to 3b. LESJAK struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


LITHUANIA 24, SLOVENIA 6 (Jul 10, 2012 at Hluboka)
----------------------------------------------------------------------
LITHUANIA........... 100 0(14)9  - 24 11  4      (2-0)
SLOVENIA............ 000 06   0  -  6  3 11      (0-2)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: LITHUANIA - GRIGAS Povilas M.; MASAITIS Ernestas(6) and SADZEVICIUS Martynas.
SLOVENIA - RUDOLF Mark; PIRMAN Zan(4); KLOBCAR Jure(5); KITEK Miha(5) and LAJEVEC David.
Win-GRIGAS Povilas M.(1-0)  Loss-RUDOLF Mark(1-0)  T-2:35  A-45
Weather: overcast
Game notes:
SCOREKEEPERS: WINKLROVA Katerina (CZE) WINKLER Stephanie (GER)
TC: ESSELMAN Jan (NED)

KLOBCAR faced 4 batters in the 5th.
CEB 2011