Box Score
Ceb 2015

GREAT BRITAIN vs SWITZERLAND (Jul 23, 2015)

 
Composite Box Score
 

U15 EUROPEAN CHAMP QUALIFIER CADETS
SWITZERLAND 20 (1-2), GREAT BRITAIN 10 (1-2) - Composite Box Score
Jul 23, 2015 at Beograd (Ada)

GREAT BRITAIN   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PEARCE 3b/ss 
SOLLECITO ss/3b 
JONES c 
PERRIN ph/lf 
BAKER L rf/2b 
LAWSON 2b/ss 
ALEXANDER cf 
KETTLE G 1b 
KETTLE N lf/p 
HARGAN 1b/cf 
KOYANAGI p/2b 
ASHER ph 
STODART rf/cf 
Totals   21  10  12  17  11 

SWITZERLAND   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BUNDI ss 
SCHALLER p/c 
AUGSBURGER cf/p 
DUBACH JU 1b 
HERMANN lf/cf 
DIENER 3b 
BRACKO c/lf 
HEISE rf 
DUBACH JA ph/rf 
SAVOLDELLI p 
BERGMANN 2b 
Totals   22  20  15  20  18 

GREAT BRITAIN   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
KOYANAGI Graydon L,0-1  1.2  15 
PEARCE Aidan   2.0  10  17 
KETTLE Nathan   0.2 
BAKER LATHAM Connor   1.1 
 
SWITZERLAND   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SCHALLER Jonah W,1-0  4.2  10  16  26 
AUGSBURGER Aron   0.1 
SAVOLDELLI Cee Jay   1.0 

Umpires - HP: BAEYENS (BEL) 1B: CIBBA (FRA) 3B: MATULIK (SVK)
Start: 9:30 Time: 2:50 Attendance: 40
Weather: Hot and Sunny Game notes: SCORERS:MILIC Aleksandar (SRB), SANTOS Susana (ESP) TC: KUIPERS Jan (NED), GERONNE Philipp (GER)
AUGSBURGER faced 3 batters in the 6th.

 
Play-by-Play
 

U15 EUROPEAN CHAMP QUALIFIER CADETS
SWITZERLAND 20 (1-2), GREAT BRITAIN 10 (1-2)
Jul 23, 2015 at Beograd (Ada)

GREAT BRITAIN starters: 15/3b PEARCE; 23/ss SOLLECITO; 22/c JONES; 13/rf BAKER L; 16/2b LAWSON; 12/cf ALEXANDER; 1/lf KETTLE N; 9/1b HARGAN; 8/p KOYANAGI;

SWITZERLAND starters: 8/ss BUNDI; 26/p SCHALLER; 10/cf AUGSBURGER; 24/1b DUBACH JU; 7/lf HERMANN; 12/3b DIENER; 3/c BRACKO; 9/rf HEISE; 11/2b BERGMANN;

GREAT BRITAIN 1st - PEARCE to 3b. SOLLECITO to ss. JONES to c for ASHER. BAKER L to rf for JONES. LAWSON to 2b for BAKER L. ALEXANDER to cf for LAWSON. KETTLE N to lf for ALEXANDER. HARGAN to 1b for KETTLE N. PEARCE lined out to p. SOLLECITO walked. SOLLECITO stole second. JONES struck out swinging. BAKER L reached on a fielding error by ss; SOLLECITO scored on the error, unearned. BAKER L stole second. BAKER L advanced to third on a wild pitch. LAWSON walked. LAWSON stole second. ALEXANDER struck out swinging. 1 run, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

SWITZERLAND 1st - BUNDI walked. BUNDI failed pickoff attempt. BUNDI failed pickoff attempt. SCHALLER walked; BUNDI advanced to second. :::Coaching visit to mound:::. AUGSBURGER reached on a fielder's choice, SAC; SCHALLER advanced to second; BUNDI advanced to third. DUBACH JU reached on a fielder's choice, RBI; AUGSBURGER advanced to second; SCHALLER out at third ss to 3b; BUNDI scored. HERMANN reached on a fielder's choice; DUBACH JU advanced to second; AUGSBURGER advanced to third on a throwing error by ss. DIENER walked, RBI; HERMANN advanced to second; DUBACH JU advanced to third; AUGSBURGER scored, unearned. BRACKO reached on a fielder's choice, RBI; DIENER out at second 2b to ss; HERMANN advanced to third; DUBACH JU scored, unearned. BRACKO stole second. HEISE lined out to 1b. 3 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

GREAT BRITAIN 2nd - KETTLE N flied out to 2b. HARGAN struck out swinging. KOYANAGI grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SWITZERLAND 2nd - PEARCE to ss. SOLLECITO to 3b. BERGMANN walked. BUNDI grounded out to p unassisted, SAC; BERGMANN advanced to second. SCHALLER reached on a fielder's choice; BERGMANN out at third 3b to 2b to 3b. SCHALLER failed pickoff attempt. SCHALLER failed pickoff attempt. AUGSBURGER walked; SCHALLER advanced to second. DUBACH JU walked; AUGSBURGER advanced to second; SCHALLER advanced to third. HERMANN walked, RBI; DUBACH JU advanced to second; AUGSBURGER advanced to third; SCHALLER scored. DIENER walked, RBI; HERMANN advanced to second; DUBACH JU advanced to third; AUGSBURGER scored. :::Coaching visit to mound:::. PEARCE to p. LAWSON to ss. KOYANAGI to 2b. DIENER advanced to second on a passed ball; HERMANN advanced to third on a passed ball; DUBACH JU scored on a passed ball. DIENER advanced to third on a wild pitch; HERMANN scored on a wild pitch, unearned. BRACKO struck out looking. 4 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

GREAT BRITAIN 3rd - PEARCE walked. PEARCE stole second. SOLLECITO walked. :::Coaching visit to mound:::. SOLLECITO stole second; PEARCE stole third. JONES walked. BAKER L walked, RBI; JONES advanced to second; SOLLECITO advanced to third; PEARCE scored. LAWSON reached on a fielder's choice, RBI; BAKER L advanced to second; JONES out at third 3b unassisted; SOLLECITO scored. LAWSON advanced to second on a wild pitch; BAKER L advanced to third on a wild pitch. ALEXANDER struck out swinging. LAWSON advanced to third on a wild pitch; BAKER L scored on a wild pitch. KETTLE N grounded out to p. 3 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

SWITZERLAND 3rd - HEISE grounded out to p. BERGMANN walked. BUNDI hit by pitch; BERGMANN advanced to second. BERGMANN failed pickoff attempt. BERGMANN failed pickoff attempt. SCHALLER tripled to center field, 2 RBI; BUNDI scored; BERGMANN scored. AUGSBURGER singled to center field, RBI; SCHALLER scored. AUGSBURGER failed pickoff attempt. DUBACH JU struck out swinging. AUGSBURGER advanced to second on a wild pitch. AUGSBURGER failed pickoff attempt. AUGSBURGER advanced to third on a wild pitch. HERMANN hit by pitch. HERMANN advanced to second on a wild pitch. DIENER reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error; HERMANN scored on the error, unearned; AUGSBURGER scored on the error, unearned. DIENER failed pickoff attempt. BRACKO walked. :::Coaching visit to mound:::. :::Out by rule:Runner touched by batted ball:::. HEISE singled to second base; BRACKO out at second 2b unassisted; DIENER advanced to third. 5 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

GREAT BRITAIN 4th - HARGAN flied out to 2b. KOYANAGI walked. KOYANAGI stole second. PEARCE struck out looking. SOLLECITO flied out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

SWITZERLAND 4th - KETTLE G to 1b for ALEXANDER. HARGAN to cf. BERGMANN walked. BUNDI walked; BERGMANN advanced to second. SCHALLER struck out looking. AUGSBURGER reached on a fielder's choice; BUNDI advanced to second on a muffed throw by ss, assist by 1b; BERGMANN advanced to third. DUBACH JU reached on a fielder's choice, RBI; AUGSBURGER out at second ss to 2b; BUNDI advanced to third; BERGMANN scored, unearned. HERMANN walked; DUBACH JU advanced to second. PEARCE to ss. LAWSON to cf. KETTLE N to p. HARGAN to lf. DIENER walked, RBI; HERMANN advanced to second; DUBACH JU advanced to third; BUNDI scored, unearned. BRACKO hit by pitch, RBI; DIENER advanced to second; HERMANN advanced to third; DUBACH JU scored, unearned. HEISE walked, RBI; BRACKO advanced to second; DIENER advanced to third; HERMANN scored, unearned. BERGMANN walked, RBI; HEISE advanced to second; BRACKO advanced to third; DIENER scored, team unearned. BUNDI grounded out to p. 5 runs, 0 hits, 1 error, 3 LOB.

GREAT BRITAIN 5th - PERRIN pinch hit for JONES. PERRIN walked. BAKER L flied out to 2b. LAWSON singled to right field; PERRIN advanced to second. KETTLE G struck out looking. KETTLE N walked; LAWSON advanced to second; PERRIN advanced to third. :::Coaching visit to mound:::. HARGAN walked, RBI; KETTLE N advanced to second; LAWSON advanced to third; PERRIN scored. SCHALLER to c. AUGSBURGER to p. HERMANN to cf. BRACKO to lf. ASHER pinch hit for KOYANAGI. HARGAN advanced to second on a wild pitch; KETTLE N advanced to third on a wild pitch; LAWSON scored on a wild pitch. ASHER walked. KETTLE N scored on a wild pitch. HARGAN advanced to third on a wild pitch. ASHER advanced to second on a wild pitch. PEARCE reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error; ASHER scored on the error, unearned; HARGAN scored on the error, unearned. SOLLECITO flied out to lf. 5 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

SWITZERLAND 5th - PERRIN to lf. BAKER L to 2b. HARGAN to c. STODART to rf for ASHER. SCHALLER grounded out to 2b. AUGSBURGER walked. AUGSBURGER stole second. DUBACH JU walked. HERMANN hit by pitch; DUBACH JU advanced to second; AUGSBURGER advanced to third. BAKER L to p. LAWSON to 2b. KETTLE N to rf. STODART to cf. DIENER reached on a fielder's choice, advanced to second on a throwing error by 3b, RBI; HERMANN advanced to second, advanced to third on the error; DUBACH JU out at third 3b unassisted; AUGSBURGER scored. BRACKO hit by pitch. DUBACH JA pinch hit for HEISE. DUBACH JA grounded out to 3b. 1 run, 0 hits, 1 error, 3 LOB.

GREAT BRITAIN 6th - DUBACH JA to rf. PERRIN walked. BAKER L singled to left field; PERRIN advanced to second. LAWSON hit by pitch; BAKER L advanced to second; PERRIN advanced to third. AUGSBURGER to cf. HERMANN to lf. BRACKO to rf. SAVOLDELLI to p for DUBACH JA. KETTLE G grounded into double play ss to 2b to 1b; LAWSON out on the play; BAKER L advanced to third; PERRIN scored. KETTLE N struck out swinging. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SWITZERLAND 6th - BERGMANN walked. BERGMANN advanced to second on a wild pitch. BERGMANN advanced to third on a wild pitch. BUNDI struck out looking. SCHALLER walked. :::Coaching visit to mound:::. AUGSBURGER singled to left center, RBI; SCHALLER advanced to second; BERGMANN scored. DUBACH JU reached on a fielder's choice, advanced to second on a throwing error by ss; AUGSBURGER out at second 1b to ss; SCHALLER advanced to third, scored on the error, unearned. 2 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

 
Line score
 


SWITZERLAND 20, GREAT BRITAIN 10 (Jul 23, 2015 at Beograd)
----------------------------------------------------------------------
GREAT BRITAIN....... 103 051  - 10  2  5      (1-2)
SWITZERLAND......... 345 512  - 20  4  2      (1-2)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: GREAT BRITAIN - KOYANAGI Graydon; PEARCE Aidan(2); KETTLE Nathan(4);
BAKER LATHAM Connor(5) and JONES Benjamin; HARGAN Coby. SWITZERLAND - SCHALLER Jonah;
AUGSBURGER Aron(5); SAVOLDELLI Cee Jay(6) and BRACKO Kyle; SCHALLER Jonah.
Win-SCHALLER Jonah(1-0)  Loss-KOYANAGI Graydon(0-1)  T-2:50  A-40
Weather: Hot and Sunny
Game notes:
SCORERS:MILIC Aleksandar (SRB), SANTOS Susana (ESP)
TC: KUIPERS Jan (NED), GERONNE Philipp (GER)

AUGSBURGER faced 3 batters in the 6th.
CEB 2011