Box Score
Ceb 2015

GREAT BRITAIN vs SLOVENIA (Jul 24, 2015)

 
Composite Box Score
 

U15 EUROPEAN CHAMP QUALIFIER CADETS
SLOVENIA 16 (3-0), GREAT BRITAIN 12 (1-3) - Composite Box Score
Jul 24, 2015 at Beograd (Ada)

GREAT BRITAIN   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PEARCE c 
ASHER 2b 
SOLLECITO ss 
KETTLE G 1b/rf 
LAWSON cf/p 
JONES p/1b 
BAKER L 3b 
HARGAN rf/p 
STODART lf 
JANSON p 
Totals   36  12  14  18 

SLOVENIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
KITEK 1b 
RUDOLF 2b/p 
PRIMOZIC ss/p 
LAJEVEC 3b 
PERKO N p/2b 
NAROBE c 
PERKO G rf 
MORELA ph/rf 
PEVEC ph/rf 
MRAZ lf 
LESNJAK lf 
PETRIC cf 
Totals   23  16  10  15  14  21 

GREAT BRITAIN   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
JONES Benjamin   0.2 
HARGAN Coby   3.1  12  16 
KETTLE Gregor   0.1 
LAWSON Tosh   0.2 
JANSON Myles L,0-1  1.0 
 
SLOVENIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PERKO Nik   2.1  15  17 
RUDOLF Mark   1.1  10 
PRIMOZIC Zan W,1-0  3.1  14  17 

Umpires - HP: MATULIK (SVK) 1B: CIBBA (FRA) 3B: JALSIC (CRO)
Start: 13:00 Time: 3:15 Attendance: 50
Weather: Hot and Sunny Game notes: SCORERS: GALOVIC Maja (SRB),SANTOS Susana (ESP) TC: SUNDIN Yulia (SWE), KUIPERS Jan (NED)

 
Play-by-Play
 

U15 EUROPEAN CHAMP QUALIFIER CADETS
SLOVENIA 16 (3-0), GREAT BRITAIN 12 (1-3)
Jul 24, 2015 at Beograd (Ada)

GREAT BRITAIN starters: 15/c PEARCE; 20/2b ASHER; 23/ss SOLLECITO; 21/1b KETTLE G; 16/cf LAWSON; 22/p JONES; 13/3b BAKER L; 9/rf HARGAN; 17/lf STODART;

SLOVENIA starters: 45/1b KITEK; 43/2b RUDOLF; 24/ss PRIMOZIC; 67/3b LAJEVEC; 25/p PERKO N; 36/c NAROBE; 47/rf PERKO G; 22/lf MRAZ; 26/cf PETRIC;

GREAT BRITAIN 1st - PEARCE flied out to 2b. ASHER doubled to left center. SOLLECITO flied out to rf. KETTLE G reached on a fielding error by 1b; ASHER advanced to third. KETTLE G stole second. LAWSON grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

SLOVENIA 1st - KITEK hit by pitch. KITEK stole second. RUDOLF walked; KITEK stole third. PRIMOZIC reached on a fielder's choice, RBI; RUDOLF out at second 3b to 2b; KITEK scored. PRIMOZIC stole second. PRIMOZIC stole third. PRIMOZIC scored on a wild pitch. LAJEVEC walked. LAJEVEC advanced to second on a wild pitch. LAJEVEC stole third. PERKO N walked. PERKO N stole second. NAROBE hit by pitch. PERKO G struck out looking. MRAZ walked, RBI; NAROBE advanced to second; PERKO N advanced to third; LAJEVEC scored. PETRIC walked, RBI; MRAZ advanced to second; NAROBE advanced to third; PERKO N scored. :::Coaching visit to mound:::. KETTLE G to rf. JONES to 1b. HARGAN to p. KITEK reached on a fielder's choice; PETRIC advanced to second; MRAZ out at third 3b unassisted. 4 runs, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

GREAT BRITAIN 2nd - JONES doubled to left field. JONES advanced to third on a passed ball. :::Coaching visit to mound:::. BAKER L doubled to left center, RBI; JONES scored. HARGAN singled to shortstop; BAKER L advanced to third. HARGAN stole second; BAKER L out at home 2b to c. STODART struck out looking. PEARCE struck out looking. 1 run, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

SLOVENIA 2nd - RUDOLF walked. PRIMOZIC flied into double play cf to 1b; RUDOLF out on the play. LAJEVEC struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

GREAT BRITAIN 3rd - LESNJAK to lf for MRAZ. ASHER singled to third base. ASHER failed pickoff attempt. SOLLECITO doubled to center field; ASHER advanced to third. KETTLE G reached on an error by ss, RBI; SOLLECITO advanced to third, scored on the error; ASHER scored. LAWSON singled, bunt; KETTLE G advanced to second. JONES walked; LAWSON advanced to second; KETTLE G advanced to third. BAKER L flied out to 2b. HARGAN walked, RBI; JONES advanced to second; LAWSON advanced to third; KETTLE G scored, unearned. :::Coaching visit to mound:::. RUDOLF to p. PERKO N to 2b. STODART walked, RBI; HARGAN advanced to second; JONES advanced to third; LAWSON scored. PEARCE fouled out to 1b. STODART advanced to second on a wild pitch; HARGAN advanced to third on a wild pitch; JONES scored on a wild pitch. ASHER walked. SOLLECITO reached on a fielder's choice; ASHER out at second ss to 2b. 5 runs, 3 hits, 1 error, 3 LOB.

SLOVENIA 3rd - PERKO N reached on a throwing error by ss, out at second 1b to ss. NAROBE reached on a dropped fly by rf, advanced to second on the error. NAROBE out at second c to 3b to ss, caught stealing. PERKO G struck out looking. 0 runs, 0 hits, 2 errors, 0 LOB.

GREAT BRITAIN 4th - KETTLE G grounded out to p. LAWSON grounded out to 2b. JONES singled to second base. BAKER L singled to left field; JONES advanced to second. HARGAN walked; BAKER L advanced to second; JONES advanced to third. STODART singled to center field, 2 RBI; HARGAN advanced to second; BAKER L scored; JONES scored. RUDOLF to 2b. PRIMOZIC to p. PERKO N to ss. PEARCE grounded out to p. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

SLOVENIA 4th - LESNJAK walked. LESNJAK advanced to second on a wild pitch. PETRIC singled to pitcher, bunt, advanced to second on a throwing error by p; LESNJAK scored, scored on the error. KITEK hit by pitch. RUDOLF singled through the right side, RBI; KITEK advanced to second; PETRIC scored. KITEK failed pickoff attempt. KITEK stole third. RUDOLF stole second. PRIMOZIC walked. :::Coaching visit to mound:::. LAJEVEC struck out swinging. Out by rule: Struck out. First base occupied. PERKO N struck out swinging; PRIMOZIC advanced to second on a wild pitch; RUDOLF advanced to third on a wild pitch; KITEK scored on a wild pitch. NAROBE singled through the left side, advanced to second on the throw, RBI; PRIMOZIC advanced to third; RUDOLF scored. MORELA pinch hit for PERKO G. MORELA flied out to 2b. 4 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

GREAT BRITAIN 5th - MORELA to rf. ASHER flied out to 1b. SOLLECITO hit by pitch. SOLLECITO failed pickoff attempt. SOLLECITO stole second. KETTLE G fouled out to 1b. LAWSON reached on a dropped fly by c; SOLLECITO scored on the error, unearned. LAWSON stole second. JONES singled to left field, RBI; LAWSON scored, unearned. JONES failed pickoff attempt. JONES advanced to second on a throwing error by p. BAKER L reached on a fielder's choice; JONES out at third 3b unassisted. 2 runs, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

SLOVENIA 5th - KETTLE G to p. HARGAN to rf. LESNJAK walked. PETRIC reached on a fielder's choice; LESNJAK out at second 3b to 2b. KITEK singled through the left side, advanced to second on an error by lf; PETRIC advanced to third, scored on the error. KITEK stole third. RUDOLF walked; KITEK scored on a wild pitch. RUDOLF stole second. PRIMOZIC walked. :::Coaching visit to mound:::. KETTLE G to rf. LAWSON to p. HARGAN to cf. RUDOLF failed pickoff attempt. LAJEVEC struck out looking. PERKO N singled to shortstop; PRIMOZIC advanced to second; RUDOLF advanced to third. NAROBE singled to shortstop, advanced to second on the throw, 2 RBI; PERKO N advanced to third; PRIMOZIC scored; RUDOLF scored. PEVEC pinch hit for MORELA. PEVEC struck out looking. 4 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

GREAT BRITAIN 6th - PEVEC to rf. HARGAN doubled to left field. HARGAN advanced to third on a wild pitch. STODART walked. STODART failed pickoff attempt. PEARCE doubled to center field, 2 RBI; STODART scored; HARGAN scored. :::Coaching visit to mound:::. PEARCE out at third c to 3b, caught stealing. ASHER flied out to cf. SOLLECITO hit by pitch. KETTLE G grounded out to c. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

SLOVENIA 6th - LAWSON to cf. HARGAN to lf. JANSON to p for STODART. LESNJAK walked. PETRIC hit by pitch; LESNJAK advanced to second. LESNJAK stole third. KITEK walked; PETRIC advanced to second. :::Coaching visit to mound:::. RUDOLF infield fly to ss. PRIMOZIC walked, RBI; KITEK advanced to second; PETRIC advanced to third; LESNJAK scored. LAJEVEC struck out swinging. PERKO N walked, RBI; PRIMOZIC advanced to second; KITEK advanced to third; PETRIC scored. NAROBE hit by pitch, RBI; PERKO N advanced to second; PRIMOZIC advanced to third; KITEK scored. PRIMOZIC stole home. NAROBE stole second; PERKO N stole third. PEVEC struck out swinging. 4 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

GREAT BRITAIN 7th - LAWSON singled to right field. JONES flied out to 2b. BAKER L struck out looking. HARGAN struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


SLOVENIA 16, GREAT BRITAIN 12 (Jul 24, 2015 at Beograd)
----------------------------------------------------------------------
GREAT BRITAIN....... 015 222 0 - 12 14  4      (1-3)
SLOVENIA............ 400 444 X - 16  6  4      (3-0)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: GREAT BRITAIN - JONES Benjamin; HARGAN Coby(1); KETTLE Gregor(5); LAWSON Tosh(5);
JANSON Myles(6) and PEARCE Aidan. SLOVENIA - PERKO Nik; RUDOLF Mark(3); PRIMOZIC Zan(4) and
NAROBE Gasper.
Win-PRIMOZIC Zan(1-0)  Loss-JANSON Myles(0-1)  T-3:15  A-50
Weather: Hot and Sunny
Game notes:
SCORERS: GALOVIC Maja (SRB),SANTOS Susana (ESP)
TC: SUNDIN Yulia (SWE), KUIPERS Jan (NED)
CEB 2011