European Championship Juniors

ceb cup 07

o o o

France vs Poland (Jul 30, 2007)

 
Composite Box Score
 

EC Juniors
France at Poland - Composite Box Score
Jul 30, 2007 at Rosmalen (Groote Wielen)

France   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
LECOURIEUX cf 
BRET cf 
MEDINA 1b 
LAPINSKI c/lf 
HANVI 3b 
LORIENNE rf 
DUCHOSSOY 2b 
WARNER lf 
DIGARO dh 
LAFEUILLE c 
POURCEL p 
PARADINAS ph 
FRANCOIS p 
GARCIA M p 
LEFEVRE ss 
Totals   36  10  27  11 

Poland   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
LAKOMY ss 
JUSZCZYK cf/lf 
GORECKI 3b/p 
SZLACHETKA ph 
WUTZKE p 
RYBSKI rf 
PAWLICKI ph/rf 
MACNIAK lf 
HALUCHA dh/cf 
HENKE c 
SULINSKI ph/c 
JENDRYCZKA 1b 
PIATEK ph/1b 
HRYNIOWSKI 2b 
RAINKO ph/2b 
NOWAK p 
PAPROCKI 3b 
Totals   32  13  27  17 

France   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go  np 
POURCEL Quentin W  6.0  21  28    
FRANCOIS Henri   2.0  10    
GARCIA MARTINEZ Euri   1.0    
 
Poland   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go  np 
NOWAK Krzysztof L  5.1  22  28    
GORECKI Kamil   0.2    
WUTZKE Dawid   3.0  10  11    

Umpires - HP: KROUPA, J. (CZE) 1B: PEETERS, L. (BEL) 2B: MEERLEVELD, H. (NED)
Start: 12:00 Time: 02:57 Attendance:
Game notes: scorers: BANNINK, D. (NED) DONGEN, C. van (NED) stats: ZETTEN, R. van TC: BUNTA, F. (SVK)
FRANCOIS faced 3 batters in the 9th.

 
Play-by-Play
 

EC Juniors
France at Poland
Jul 30, 2007 at Rosmalen (Groote Wielen)

France starters: 6/cf LECOURIEUX; 8/1b MEDINA; 10/c LAPINSKI; 24/3b HANVI; 23/rf LORIENNE; 11/2b DUCHOSSOY; 21/lf WARNER; 15/p POURCEL; 7/ss LEFEVRE;

Poland starters: 67/ss LAKOMY; 59/cf JUSZCZYK; 38/3b GORECKI; 98/rf RYBSKI; 45/lf MACNIAK; 75/c HENKE; 50/1b JENDRYCZKA; 42/2b HRYNIOWSKI; 49/p NOWAK;

France 1st - LECOURIEUX grounded out to 2b. MEDINA flied out to cf. LAPINSKI grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Poland 1st - LAKOMY grounded out to 2b. JUSZCZYK singled to center field. JUSZCZYK stole second. GORECKI struck out swinging. RYBSKI hit by pitch. MACNIAK struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

France 2nd - HANVI grounded out to 3b. LORIENNE hit by pitch. LORIENNE advanced to second on a passed ball. DUCHOSSOY singled to left field; LORIENNE advanced to third. DUCHOSSOY out at second c to 2b, caught stealing. WARNER singled to shortstop, RBI; LORIENNE scored, unearned. POURCEL walked; WARNER advanced to second. WARNER out at third p to 3b to 2b to p, caught stealing. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Poland 2nd - HENKE flied out to rf. JENDRYCZKA grounded out to p. HRYNIOWSKI singled to third base. NOWAK struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

France 3rd - LEFEVRE struck out swinging. LECOURIEUX grounded out to 2b. MEDINA singled to third base, advanced to second on a throwing error by 3b. LAPINSKI tripled to left field, RBI; MEDINA scored. HANVI grounded out to 3b. 1 run, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

Poland 3rd - LAKOMY grounded out to 2b. JUSZCZYK walked. JUSZCZYK out at first p to 1b, picked off. GORECKI walked. RYBSKI grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

France 4th - LORIENNE reached on an error by ss. DUCHOSSOY reached on a fielder's choice; LORIENNE out at second ss to 2b. DUCHOSSOY stole second. WARNER flied out to rf; DUCHOSSOY advanced to third. POURCEL grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

Poland 4th - MACNIAK flied out to ss. HENKE struck out swinging, out at first c to 1b. JENDRYCZKA singled to pitcher. JENDRYCZKA advanced to second on a throwing error by p, picked off. JENDRYCZKA advanced to third on a wild pitch. HRYNIOWSKI struck out looking. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

France 5th - LEFEVRE grounded out to p. LECOURIEUX struck out, reached first on a passed ball. MEDINA hit by pitch; LECOURIEUX advanced to second. LAPINSKI walked; MEDINA advanced to second; LECOURIEUX advanced to third. HANVI flied out to rf, SF, RBI; LAPINSKI advanced to second; MEDINA advanced to third; LECOURIEUX scored, unearned. LORIENNE singled to center field, reached on a fielder's choice, 2 RBI; LAPINSKI scored, unearned; MEDINA scored, unearned. DUCHOSSOY flied out to 2b. 3 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Poland 5th - NOWAK walked. NOWAK out at second c to 2b, caught stealing. LAKOMY struck out. JUSZCZYK struck out. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

France 6th - WARNER reached on an error by ss. POURCEL reached on a throwing error by p, SAC, out at second ss to 3b to 2b to p to 2b; WARNER scored, unearned. LEFEVRE reached on a fielder's choice, advanced to second. LECOURIEUX singled to center field, RBI; LEFEVRE scored. GORECKI to p. PAPROCKI to 3b for NOWAK. LECOURIEUX advanced to second on a throwing error by p. MEDINA walked. LAPINSKI reached on a fielder's choice, advanced to second; MEDINA advanced to third; LECOURIEUX advanced to third on an error by 3b, scored, unearned. LAPINSKI advanced to third on a wild pitch, scored, team unearned; MEDINA scored on a wild pitch, team unearned. HANVI struck out. LORIENNE doubled to left field. DUCHOSSOY walked. DIGARO to dh for WARNER. DIGARO lined out to 2b. 5 runs, 2 hits, 4 errors, 2 LOB.

Poland 6th - BRET to cf for LECOURIEUX. LAPINSKI to lf. LAFEUILLE to c for DIGARO. SZLACHETKA pinch hit for GORECKI. SZLACHETKA singled to pitcher. PAWLICKI pinch hit for RYBSKI. PAWLICKI walked; SZLACHETKA advanced to second. HALUCHA to dh for MACNIAK. HALUCHA struck out. SULINSKI pinch hit for HENKE. SULINSKI hit by pitch; PAWLICKI advanced to second; SZLACHETKA advanced to third. PIATEK pinch hit for JENDRYCZKA. SULINSKI advanced to second on a wild pitch; PAWLICKI advanced to third on a wild pitch; SZLACHETKA scored on a wild pitch. PIATEK walked. RAINKO pinch hit for HRYNIOWSKI. RAINKO struck out. PAPROCKI singled to third base, RBI; PIATEK advanced to second; SULINSKI advanced to third; PAWLICKI scored. LAKOMY reached on a fielder's choice; PAPROCKI out at second ss to 2b. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

France 7th - JUSZCZYK to lf. WUTZKE to p for SZLACHETKA. PAWLICKI to rf. HALUCHA to cf. SULINSKI to c. PIATEK to 1b. RAINKO to 2b. PARADINAS pinch hit for POURCEL. PARADINAS walked. LEFEVRE flied out to rf. PARADINAS stole second. BRET struck out. MEDINA struck out. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Poland 7th - FRANCOIS to p for PARADINAS. JUSZCZYK flied out to ss. WUTZKE grounded out to 2b. PAWLICKI walked. PAWLICKI stole second. HALUCHA struck out. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

France 8th - LAPINSKI flied out to ss. HANVI flied out to lf. LORIENNE doubled to left field. DUCHOSSOY reached on a fielder's choice; LORIENNE out at third 3b unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Poland 8th - SULINSKI struck out. PIATEK walked. PIATEK out at first p to 1b, picked off. RAINKO struck out. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

France 9th - LAFEUILLE grounded out to ss. FRANCOIS struck out. LEFEVRE struck out. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Poland 9th - PAPROCKI singled to left field. LAKOMY singled to left field; PAPROCKI advanced to third. JUSZCZYK walked; LAKOMY advanced to second. GARCIA M to p for FRANCOIS. WUTZKE struck out. PAWLICKI lined out to 2b. HALUCHA singled to right field, RBI; JUSZCZYK advanced to second; LAKOMY advanced to third, scored on an error by rf, unearned; PAPROCKI scored. SULINSKI grounded out to 3b. 2 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

 
Line score
 


France 10, Poland 4 (Jul 30, 2007 at Rosmalen)
----------------------------------------------------------------------
France.............. 011 035 000  - 10  8  2
Poland.............. 000 002 002  -  4  8  6
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: France - POURCEL Quentin; FRANCOIS Henri(7); GARCIA MARTINEZ Euri(9). Poland -
NOWAK Krzysztof; GORECKI Kamil(6); WUTZKE Dawid(7).
Win-POURCEL Quentin  Loss-NOWAK Krzysztof  T-02:57  A-0
Game notes:
scorers: BANNINK, D. (NED)  DONGEN, C. van (NED)
stats: ZETTEN, R. van
TC: BUNTA, F. (SVK)

FRANCOIS faced 3 batters in the 9th.
European Championship Juniors