European Championship Juniors

ceb cup 07

o o o

Czech Republic vs Russia (Aug 04, 2007)

 
Composite Box Score
 

EC Juniors
Czech Republic at Russia - Composite Box Score
Aug 04, 2007 at Rosmalen (Groote Wielen)

Czech Republic   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ZYMA 2b/lf 
ONDRACEK cf 
CZYZ ss 
HUSEK c  10 
HEJMA rf 
KREMLACEK lf 
JELINEK p 
TOMSA ph 
VYBORA pr 
JURDZIN p 
MAREK ph 
KOSTRHUN p 
FELKL 3b 
SLADEK 1b 
DUFFEK p/lf 
Totals   34  10  24 

Russia   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
EVSEEV rf 
SAMCHUK cf 
LOBANOV A p 
VOROTYNTSEV p 
SUGROBOV p 
TKACHEV p 
LOBANOV N 1b 
CHERMOSHENTS lf 
BAKALETS ss 
MONAKHOV c  10 
KOBRINETS 3b 
KOZIN 2b 
Totals   35  13  15  10  10  27  10 

Czech Republic   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
DUFFEK Tomas L  1.0  12 
JELINEK Vojtech   3.0  11  15 
JURDZIN Vojtech   2.0  10 
KOSTRHUN Andrej   2.0 
 
Russia   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
LOBANOV Andrey W  6.0  10  18  21 
VOROTYNTSEV Evgeny   0.2 
SUGROBOV Evgeny   2.0  10  12 
TKACHEV Sergey   0.1 

Umpires - HP: MAESTRI, A. (ITA) 1B: BERKVENS, W. (NED) 2B: STEIJGER, O. (NED)
Start: 17:00 Time: 03:09 Attendance:
Game notes: scorers:KADE, F. vd (NED) BANNINK, D. (NED) stats: ZETTEN, R. van (NED) TC:SCHRIJBER, A. (NED)
DUFFEK faced 6 batters in the 2nd.

 
Play-by-Play
 

EC Juniors
Czech Republic at Russia
Aug 04, 2007 at Rosmalen (Groote Wielen)

Czech Republic starters: 16/2b ZYMA; 15/cf ONDRACEK; 24/ss CZYZ; 28/c HUSEK; 6/rf HEJMA; 29/lf KREMLACEK; 12/3b FELKL; 23/1b SLADEK; 7/p DUFFEK;

Russia starters: 6/rf EVSEEV; 14/cf SAMCHUK; 13/p LOBANOV A; 26/1b LOBANOV N; 81/lf CHERMOSHENTS; 12/ss BAKALETS; 15/c MONAKHOV; 11/3b KOBRINETS; 7/2b KOZIN;

Czech Republic 1st - ZYMA grounded out to p. ONDRACEK struck out looking. CZYZ walked. HUSEK flied out to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Russia 1st - EVSEEV grounded out to 2b. SAMCHUK doubled to left field. LOBANOV A walked. LOBANOV N tripled to left field, 2 RBI; LOBANOV A scored; SAMCHUK scored. CHERMOSHENTS struck out swinging. BAKALETS singled to center field, RBI; LOBANOV N scored. BAKALETS out at second c to 2b, caught stealing. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 0 LOB.

Czech Republic 2nd - HEJMA struck out swinging. KREMLACEK struck out swinging. FELKL struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Russia 2nd - MONAKHOV singled to right field. KOBRINETS singled to pitcher, bunt; MONAKHOV advanced to second. KOZIN reached on a fielder's choice, SAC; KOBRINETS advanced to second; MONAKHOV advanced to third. EVSEEV singled to left field, RBI; KOZIN advanced to second; KOBRINETS advanced to third; MONAKHOV scored. SAMCHUK singled to left field, RBI; EVSEEV advanced to second; KOZIN advanced to third; KOBRINETS scored. SAMCHUK advanced to second; EVSEEV advanced to third; KOZIN scored on a passed ball. LOBANOV A intentionally walked. JELINEK to p for KREMLACEK. DUFFEK to lf. LOBANOV N reached on a fielder's choice, RBI; LOBANOV A out at second 2b to ss; SAMCHUK advanced to third; EVSEEV scored, unearned. CHERMOSHENTS struck out. BAKALETS flied out to rf. 4 runs, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

Czech Republic 3rd - SLADEK struck out. DUFFEK struck out. ZYMA grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Russia 3rd - MONAKHOV doubled to left field. KOBRINETS grounded out to p, SAC; MONAKHOV advanced to third. KOZIN grounded out to ss. EVSEEV singled to left field, RBI; MONAKHOV scored. SAMCHUK reached on a fielder's choice; EVSEEV out at second ss unassisted. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Czech Republic 4th - ONDRACEK grounded out to 2b. CZYZ struck out swinging. HUSEK walked. HEJMA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Russia 4th - LOBANOV A walked. LOBANOV N hit by pitch; LOBANOV A advanced to second. CHERMOSHENTS singled to first base, bunt; LOBANOV N advanced to second; LOBANOV A advanced to third. BAKALETS singled to left field, RBI; CHERMOSHENTS advanced to second; LOBANOV N advanced to third; LOBANOV A scored. MONAKHOV flied out to rf, SF, RBI; BAKALETS advanced to second,; CHERMOSHENTS advanced to third, scored on a throwing error by rf, unearned; LOBANOV N scored. KOBRINETS struck out. KOZIN flied out to 2b. 3 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

Czech Republic 5th - TOMSA pinch hit for JELINEK. TOMSA singled to right field. FELKL struck out swinging. SLADEK struck out looking. VYBORA pinch ran for TOMSA. VYBORA out at second c to ss, caught stealing. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Russia 5th - JURDZIN to p for VYBORA. EVSEEV fouled out to p. SAMCHUK walked. LOBANOV A singled to right field; SAMCHUK advanced to third. LOBANOV N flied out to cf, SF, RBI; SAMCHUK scored. CHERMOSHENTS singled to center field; LOBANOV A advanced to second. BAKALETS struck out swinging. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Czech Republic 6th - DUFFEK flied out to 3b. ZYMA flied out to cf. ONDRACEK walked. CZYZ reached on a fielder's choice; ONDRACEK out at second ss to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Russia 6th - MONAKHOV walked. KOBRINETS struck out looking. KOZIN reached on a fielder's choice; MONAKHOV out at second rf to ss. EVSEEV grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Czech Republic 7th - VOROTYNTSEV to p for LOBANOV A. HUSEK grounded out to 3b. HEJMA grounded out to 3b. MAREK pinch hit for JURDZIN. MAREK walked. FELKL singled to right field; MAREK advanced to second. SLADEK walked; FELKL advanced to second; MAREK advanced to third. DUFFEK walked, RBI; SLADEK advanced to second; FELKL advanced to third; MAREK scored. ZYMA singled to right field, RBI; DUFFEK advanced to second; SLADEK advanced to third; FELKL scored. ZYMA advanced to second on a fielder's choice; DUFFEK advanced to third on a fielder's choice; SLADEK scored on a throwing error by c. ONDRACEK walked. CZYZ walked, RBI; ONDRACEK advanced to second; ZYMA advanced to third; DUFFEK scored. SUGROBOV to p for VOROTYNTSEV. HUSEK flied out to cf. 4 runs, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

Russia 7th - KOSTRHUN to p for MAREK. SAMCHUK singled to right field. SAMCHUK stole second. SUGROBOV hit by pitch. SUGROBOV stole second; SAMCHUK stole third. SUGROBOV advanced to third; SAMCHUK scored on a wild pitch. LOBANOV N struck out looking. CHERMOSHENTS struck out looking. BAKALETS struck out swinging. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Czech Republic 8th - HEJMA singled to right field, advanced to second on an error by rf. KOSTRHUN singled to center field; HEJMA advanced to third. FELKL reached on a fielder's choice, RBI; KOSTRHUN out at second 2b to ss; HEJMA scored. FELKL advanced to second on a balk. SLADEK flied out to 3b. DUFFEK walked. ZYMA lined out to 1b. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

Russia 8th - ZYMA to lf. DUFFEK to 2b. MONAKHOV out at first 1b to p. KOBRINETS singled to left field. KOZIN struck out looking. EVSEEV struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Czech Republic 9th - ONDRACEK grounded out to ss. CZYZ hit by pitch. HUSEK flied out to 3b. CZYZ advanced to second on a balk. HEJMA doubled to left field, RBI; CZYZ scored. KOSTRHUN singled to left field; HEJMA advanced to third. TKACHEV to p for SUGROBOV. FELKL hit by pitch; KOSTRHUN advanced to second. SLADEK singled to left field, 2 RBI; FELKL advanced to third; KOSTRHUN scored; HEJMA scored. DUFFEK grounded out to 3b. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


Russia 13, Czech Republic 8 (Aug 04, 2007 at Rosmalen)
----------------------------------------------------------------------
Czech Republic...... 000 000 413  -  8  8  1
Russia.............. 341 310 10X  - 13 15  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Czech Republic - DUFFEK Tomas; JELINEK Vojtech(2); JURDZIN Vojtech(5);
KOSTRHUN Andrej(7). Russia - LOBANOV Andrey; VOROTYNTSEV Evgeny(7); SUGROBOV Evgeny(7);
TKACHEV Sergey(9).
Win-LOBANOV Andrey  Loss-DUFFEK Tomas  T-03:09  A-0
Game notes:
scorers:KADE, F. vd (NED)    BANNINK, D. (NED)
stats: ZETTEN, R. van (NED)
TC:SCHRIJBER, A. (NED)

DUFFEK faced 6 batters in the 2nd.
European Championship Juniors