Box Score
Ceb 2009

Indians Lausanne vs Hoboken Pioneers (Jun 19, 2009)

 
Composite Box Score
 

CEB Qualifier European Cup Pool 4
Indians Lausanne at Hoboken Pioneers - Composite Box Score
Jun 19, 2009 at Antwerp (Hoboken Pioneers)

Indians Lausanne   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
JAQUERMET, N p/1b 
MARTE TORRES ss/p 
CASIMIRO, J 3b/ss 
BREIJO, F c 
WINTER, P cf 
RIHS, Y lf/3b 
GENDRE, F 2b 
DUPUIS, F 1b/p 
BAUMANN, D lf/p 
BUSER, S rf 
Totals   25  18 

Hoboken Pioneers   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
LANOY, S DE cf 
RIBBENS, D ss 
DE QUINT, D 3b 
SCHATS, W 3b 
BRANDEN, K 1b 
MERTENS, N 2b 
JANSEN, J lf 
VAN HERCK, D dh 
GEBREURS, S c 
VOORHOOF, J rf 
GROUP, M p 
SELS, N p 
Totals   30  12  11  10  21 

Indians Lausanne   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
JAQUERMET, Nicolas L,1-1  2.0  13  18 
DUPUIS, Frederic   1.0 
MARTE TORRES, Rafael   2.0  10 
BAUMANN, Damian   1.0 
 
Hoboken Pioneers   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GROUP, Matthias   4.0  14  16 
SELS, Nikki W,1-0  3.0  11  13 

Umpires - HP: CARDOSO, M (POR) 1B: HEIJNINGEN, H v (NED 3B: GOTTFRIED, K (GER)
Start: 18:00 Time: 1:50 Attendance: 300
Game notes: Official Scorers: ALBERT, F (BEL) VAN RENTERGHEM, P (BEL) DROST, F (NED) T.C.: PEETERS, L (BEL) MEURANT, J M (FRA)
DUPUIS, F faced 2 batters in the 4th.

 
Play-by-Play
 

CEB Qualifier European Cup Pool 4
Indians Lausanne at Hoboken Pioneers
Jun 19, 2009 at Antwerp (Hoboken Pioneers)

Indians Lausanne starters: 22/p JAQUERMET, N; 26/ss MARTE TORRES; 10/3b CASIMIRO, J; 32/c BREIJO, F; 4/cf WINTER, P; 14/lf RIHS, Y; 34/2b GENDRE, F; 21/1b DUPUIS, F; 35/rf BUSER, S;

Hoboken Pioneers starters: 3/cf LANOY, S DE; 7/ss RIBBENS, D; 20/3b DE QUINT, D; 27/1b BRANDEN, K; 34/2b MERTENS, N; 30/lf JANSEN, J; 39/dh VAN HERCK, D; 5/c GEBREURS, S; 60/rf VOORHOOF, J; 23/p GROUP, M;

Indians Lausanne 1st - JAQUERMET, N singled to right center. JAQUERMET, N advanced to second on a wild pitch. MARTE TORRES struck out swinging. CASIMIRO, J grounded out to 1b unassisted; JAQUERMET, N advanced to third. BREIJO, F struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Hoboken Pioneers 1st - LANOY, S DE doubled down the lf line. RIBBENS, D reached on an error by 2b; LANOY, S DE scored. RIBBENS, D advanced to second on a wild pitch, advanced to third. DE QUINT, D hit by pitch. BRANDEN, K doubled to center field, RBI; DE QUINT, D advanced to third; RIBBENS, D scored, unearned. MERTENS, N out at first 1b to p, RBI; BRANDEN, K advanced to third; DE QUINT, D scored. JANSEN, J grounded out to ss, RBI; BRANDEN, K scored, unearned. VAN HERCK, D walked. GEBREURS, S walked; VAN HERCK, D advanced to second. GEBREURS, S advanced to second on a wild pitch; VAN HERCK, D advanced to third. VOORHOOF, J hit by pitch. LANOY, S DE flied out to cf. 4 runs, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

Indians Lausanne 2nd - WINTER, P fouled out to 3b. RIHS, Y struck out swinging. GENDRE, F walked. DUPUIS, F struck out swinging, reached first on a wild pitch; GENDRE, F advanced to second. DUPUIS, F advanced to second on a wild pitch; GENDRE, F advanced to third. BUSER, S grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

Hoboken Pioneers 2nd - RIBBENS, D singled to second base, advanced to second on a throwing error by 2b. DE QUINT, D flied out to 2b. BRANDEN, K homered to left field, 2 RBI; RIBBENS, D scored. MERTENS, N reached on a throwing error by 3b. JANSEN, J singled down the lf line; MERTENS, N advanced to second. JANSEN, J advanced to second on a wild pitch; MERTENS, N advanced to third. VAN HERCK, D walked; JANSEN, J advanced to third on a wild pitch; MERTENS, N scored. GEBREURS, S flied out to ss. VOORHOOF, J reached on a fielder's choice; VAN HERCK, D out at second ss to 2b. 3 runs, 3 hits, 2 errors, 2 LOB.

Indians Lausanne 3rd - SCHATS, W to 3b for DE QUINT, D. JAQUERMET, N lined out to p. MARTE TORRES walked. CASIMIRO, J flied out to lf. BREIJO, F flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Hoboken Pioneers 3rd - JAQUERMET, N to 1b. DUPUIS, F to p. LANOY, S DE reached on an error by cf. LANOY, S DE advanced to second on a wild pitch. RIBBENS, D flied out to rf; LANOY, S DE advanced to third. SCHATS, W flied out to lf, SF, RBI; LANOY, S DE scored, unearned. BRANDEN, K flied out to ss. 1 run, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

Indians Lausanne 4th - WINTER, P struck out looking. RIHS, Y flied out to 2b. GENDRE, F struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Hoboken Pioneers 4th - MERTENS, N walked. JANSEN, J walked; MERTENS, N advanced to second. MARTE TORRES to p. CASIMIRO, J to ss. RIHS, Y to 3b. BAUMANN, D to lf for DUPUIS, F. VAN HERCK, D grounded out to 2b; JANSEN, J advanced to second; MERTENS, N advanced to third. GEBREURS, S doubled down the lf line, 2 RBI; JANSEN, J scored; MERTENS, N scored. VOORHOOF, J struck out looking. LANOY, S DE doubled down the lf line, RBI; GEBREURS, S scored. RIBBENS, D flied out to cf. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Indians Lausanne 5th - SELS, N to p for GROUP, M. BAUMANN, D walked. BUSER, S struck out swinging. JAQUERMET, N reached on an error by 2b; BAUMANN, D advanced to second. MARTE TORRES grounded out to 3b; JAQUERMET, N advanced to second; BAUMANN, D advanced to third. CASIMIRO, J grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

Hoboken Pioneers 5th - SCHATS, W struck out swinging. BRANDEN, K walked. MERTENS, N flied out to 2b. JANSEN, J singled to right field; BRANDEN, K advanced to third. JANSEN, J advanced to second on a passed ball. VAN HERCK, D grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Indians Lausanne 6th - BREIJO, F singled to right center. WINTER, P hit into double play 2b to ss to 1b; BREIJO, F out on the play. RIHS, Y walked. GENDRE, F struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Hoboken Pioneers 6th - MARTE TORRES to 3b. RIHS, Y to lf. BAUMANN, D to p. GEBREURS, S singled to right field. VOORHOOF, J flied out to rf. LANOY, S DE grounded out to 2b; GEBREURS, S advanced to second. RIBBENS, D singled to center field, RBI; GEBREURS, S scored. SCHATS, W singled to left field; RIBBENS, D advanced to second. RIBBENS, D out at third p to 2b to 3b to 1b, caught stealing. 1 run, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

Indians Lausanne 7th - BAUMANN, D flied out to 2b. BUSER, S singled to shortstop. JAQUERMET, N struck out looking. MARTE TORRES singled to center field, out at second cf to ss to 1b to 2b; BUSER, S scored. 1 run, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


Hoboken Pioneers 12, Indians Lausanne 1 (Jun 19, 2009 at Antwerp)
----------------------------------------------------------------------
Indians Lausanne.... 000 000 1 -  1  4  4      (1-4)
Hoboken Pioneers.... 431 301 X - 12 11  1      (4-1)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Indians Lausanne - JAQUERMET, Nicolas; DUPUIS, Frederic(3); MARTE TORRES, Rafael(4);
BAUMANN, Damian(6). Hoboken Pioneers - GROUP, Matthias; SELS, Nikki(5).
Win-SELS, Nikki(1-0)  Loss-JAQUERMET, Nicolas(1-1)  T-1:50  A-300
HR BEL - BRANDEN, Kenny VD.
Game notes:
Official Scorers: ALBERT, F (BEL) VAN RENTERGHEM, P (BEL) DROST, F (NED)
T.C.: PEETERS, L (BEL) MEURANT, J M (FRA)

DUPUIS, F faced 2 batters in the 4th.
CEB 2008