Box Score
Ceb 2009

Kntu Osvsm vs Obuda Brick Fact. (Jun 17, 2009)

 
Composite Box Score
 

European Cup 2009 - Matino
Kntu Osvsm at Obuda Brick Fact. - Composite Box Score
Jun 17, 2009 at TRNAVA (SVK) (ANGELS)

Kntu Osvsm   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
TIKHONETS, S cf 
NELIPA, D lf 
SYMCHYNA, M 3b 
DEIKUN, R 1b 
KUBALSKYY, A rf 
SYVYRYNCHUK c  11 
SHKATULA, O dh 
LIMARENKO, D dh 
LOPATA, R 2b 
SHANDURSKYY ss 
LISNITSKY, M p 
Totals   37  10  27 

Obuda Brick Fact.   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
LUPTAK, P ss 
NIKOLITS, G cf 
XIONG, X p 
FERNANDEZ, J 1b  15 
ZALABAI, Z 2b 
MORUA, R c 
GOOR, N lf 
ANDO, J rf 
SIMONYI, D 3b 
Totals   32  27  15 

Kntu Osvsm   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
LISNITSKY, MAKSYM W  9.0  32  33 
 
Obuda Brick Fact.   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
XIONG, XIOBO L  9.0  10  37  44  15 

Umpires - HP: KOMSA, VASILE(ROM) 1B: PRIBYL, FRANT.(CZE) 3B: JALSIC, NINO(CRO)
Start: 9:30 Time: 2:50 Attendance: 73
Game notes: SCORKEEPERS: MOZOLA, PAVOL(SVK); DRAHOSOVA, MARTINA(SVK) VAN ZETTEN, RIENETTE(NED) TC:HOFFMANN, ROLAND (GER)

 
Play-by-Play
 

European Cup 2009 - Matino
Kntu Osvsm at Obuda Brick Fact.
Jun 17, 2009 at TRNAVA (SVK) (ANGELS)

Kntu Osvsm starters: 1/cf TIKHONETS, S; 77/lf NELIPA, D; 21/3b SYMCHYNA, M; 55/1b DEIKUN, R; 7/rf KUBALSKYY, A; 18/c SYVYRYNCHUK; 12/dh SHKATULA, O; 32/2b LOPATA, R; 11/ss SHANDURSKYY; 13/p LISNITSKY, M;

Obuda Brick Fact. starters: 22/ss LUPTAK, P; 18/cf NIKOLITS, G; 8/p XIONG, X; 52/1b FERNANDEZ, J; 9/2b ZALABAI, Z; 30/c MORUA, R; 25/lf GOOR, N; 19/rf ANDO, J; 20/3b SIMONYI, D;

Kntu Osvsm 1st - TIKHONETS, S grounded out to 3b. NELIPA, D singled to right field. SYMCHYNA, M reached on a throwing error by ss, advanced to second; NELIPA, D advanced to third. DEIKUN, R walked. KUBALSKYY, A grounded out to 1b unassisted, RBI; DEIKUN, R advanced to second; SYMCHYNA, M advanced to third; NELIPA, D scored, unearned. SYVYRYNCHUK struck out looking. 1 run, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

Obuda Brick Fact. 1st - LUPTAK, P struck out swinging. NIKOLITS, G singled to left field, advanced to second on an error by 2b. obstruction by 2nd baseman on Nikolits. XIONG, X reached on an error by ss; NIKOLITS, G advanced to third, out at home lf to c. FERNANDEZ, J struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

Kntu Osvsm 2nd - SHKATULA, O grounded out to 3b. LOPATA, R grounded out to ss. SHANDURSKYY flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Obuda Brick Fact. 2nd - ZALABAI, Z flied out to cf. MORUA, R struck out looking. GOOR, N flied out to c. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Kntu Osvsm 3rd - TIKHONETS, S grounded out to 3b. NELIPA, D struck out swinging. SYMCHYNA, M singled to left field. DEIKUN, R fouled out to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Obuda Brick Fact. 3rd - ANDO, J singled to shortstop. SIMONYI, D reached on a fielder's choice; ANDO, J out at second 2b to ss. LUPTAK, P reached on a fielder's choice; SIMONYI, D out at second p to ss. LUPTAK, P out at second p to ss, caught stealing. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Kntu Osvsm 4th - KUBALSKYY, A grounded out to p. SYVYRYNCHUK flied out to 1b. SHKATULA, O grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Obuda Brick Fact. 4th - NIKOLITS, G struck out swinging. XIONG, X flied out to cf. FERNANDEZ, J struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Kntu Osvsm 5th - LOPATA, R grounded out to ss. SHANDURSKYY singled to pitcher, advanced to second on a throwing error by p. TIKHONETS, S walked. NELIPA, D reached on a fielder's choice; TIKHONETS, S advanced to second; SHANDURSKYY advanced to third. Nelipa on a fielders choice towards 3rd base. SYMCHYNA, M reached on a fielder's choice, RBI; NELIPA, D out at second ss to 2b; TIKHONETS, S advanced to third; SHANDURSKYY scored. SYMCHYNA, M stole second. DEIKUN, R flied out to cf. 1 run, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

Obuda Brick Fact. 5th - ZALABAI, Z flied out to 1b. MORUA, R singled to left field. GOOR, N grounded out to p; MORUA, R advanced to second. ANDO, J flied out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Kntu Osvsm 6th - KUBALSKYY, A singled to center field. KUBALSKYY, A advanced to second on a wild pitch. SYVYRYNCHUK grounded out to 2b; KUBALSKYY, A advanced to third. SHKATULA, O struck out looking. KUBALSKYY, A out at home p to c, caught stealing. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Obuda Brick Fact. 6th - SIMONYI, D grounded out to p. LUPTAK, P struck out swinging. NIKOLITS, G struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Kntu Osvsm 7th - LOPATA, R grounded out to p. SHANDURSKYY struck out swinging. TIKHONETS, S walked. TIKHONETS, S stole second, advanced to third on an error by 2b. NELIPA, D singled to left field, RBI; TIKHONETS, S scored. SYMCHYNA, M doubled to center field, RBI; NELIPA, D scored. DEIKUN, R grounded out to 3b. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

Obuda Brick Fact. 7th - XIONG, X singled to center field. FERNANDEZ, J singled to right field; XIONG, X advanced to second. ZALABAI, Z flied out to cf. MORUA, R flied out to rf. GOOR, N reached on an error by ss; FERNANDEZ, J advanced to second; XIONG, X advanced to third. ANDO, J struck out swinging. 0 runs, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

Kntu Osvsm 8th - KUBALSKYY, A walked. SYVYRYNCHUK out at first ss to 1b; KUBALSKYY, A advanced to third. LIMARENKO, D to dh for SHKATULA, O. LIMARENKO, D reached on a throwing error by ss, advanced to second, RBI; KUBALSKYY, A scored, unearned. LOPATA, R fouled out to 3b. SHANDURSKYY out at first 1b to 2b. 1 run, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

Obuda Brick Fact. 8th - SIMONYI, D struck out looking. LUPTAK, P walked. NIKOLITS, G grounded into double play ss to 2b to 1b; LUPTAK, P out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Kntu Osvsm 9th - TIKHONETS, S singled to left field. NELIPA, D singled to right field; TIKHONETS, S advanced to third. SYMCHYNA, M singled to right field, RBI; NELIPA, D advanced to second; TIKHONETS, S scored. DEIKUN, R hit by pitch; SYMCHYNA, M advanced to second; NELIPA, D advanced to third. KUBALSKYY, A flied out to rf, SAC, RBI; SYMCHYNA, M advanced to third; NELIPA, D scored. SYVYRYNCHUK flied out to cf, SAC, RBI; SYMCHYNA, M scored. DEIKUN, R stole second. LIMARENKO, D singled to center field, RBI; DEIKUN, R scored. LIMARENKO, D stole second. LOPATA, R grounded out to 2b. 4 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

Obuda Brick Fact. 9th - XIONG, X singled to left field. FERNANDEZ, J singled to right field; XIONG, X advanced to second. ZALABAI, Z flied into double play cf to 2b; XIONG, X out on the play. MORUA, R reached on a fielder's choice; FERNANDEZ, J out at second 2b unassisted. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


Kntu Osvsm 9, Obuda Brick Fact. 0 (Jun 17, 2009 at TRNAVA (SVK))
----------------------------------------------------------------------
Kntu Osvsm.......... 100 010 214  -  9 10  3
Obuda Brick Fact.... 000 000 000  -  0  7  4
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Kntu Osvsm - LISNITSKY, MAKSYM. Obuda Brick Fact. - XIONG, XIOBO.
Win-LISNITSKY, MAKSYM  Loss-XIONG, XIOBO  T-2:50  A-73
Game notes:
SCORKEEPERS: MOZOLA, PAVOL(SVK); DRAHOSOVA, MARTINA(SVK)
VAN ZETTEN, RIENETTE(NED)
TC:HOFFMANN, ROLAND (GER)
CEB 2008