Box Score
Ceb 2009

Obuda Brick Fact. vs Karlskoga Bats BK (Jun 19, 2009)

 
Composite Box Score
 

European Cup 2009 - Matino
Obuda Brick Fact. at Karlskoga Bats BK - Composite Box Score
Jun 19, 2009 at TRNAVA (SVK) (ANGELS)

Obuda Brick Fact.   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
LUPTAK, P 2b/p 
JANOSI, A 3b 
MORUA, R c 
CSORNAI, J rf 
XIONG, X dh/2b 
FERNANDEZ, J cf 
ZALABAI, Z 1b  10 
GOOR, N lf 
ANDO, J rf 
KALOCSAI, B 2b 
SIMONYI, D 3b/c 
GOOR, C ss 
NAGY, K p 
Totals   35  24  12 

Karlskoga Bats BK   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
HERRON, H p/ss 
LAURSEN, R c 
JOHANSSON, H ss/p 
ENEWOLD, J cf 
FRID, R rf 
ANDERSSON, M 1b  12 
KARLSSON, K 3b 
NILSSON, F 2b 
BOMAN, S lf 
GARCIA, R lf 
Totals   27  13  27  12 

Obuda Brick Fact.   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
NAGY, KRISZTIÁN   2.1  14 
LUPTAK, PETER L  4.2  14  24 
XIONG, XIOBO   1.0 
 
Karlskoga Bats BK   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
HERRON, HEATH W  5.0  22  27 
JOHANSSON, HENRIK S  4.0  13  17 

Umpires - HP: SUDIMAK, V.(UKR) 1B: COMSA, V.(ROM) 3B: JANKOVIC, J.(SVK)
Start: 13:00 Time: 3:05 Attendance: 34

 
Play-by-Play
 

European Cup 2009 - Matino
Obuda Brick Fact. at Karlskoga Bats BK
Jun 19, 2009 at TRNAVA (SVK) (ANGELS)

Obuda Brick Fact. starters: 22/2b LUPTAK, P; 30/c MORUA, R; 8/dh XIONG, X; 52/cf FERNANDEZ, J; 9/1b ZALABAI, Z; 25/lf GOOR, N; 19/rf ANDO, J; 20/3b SIMONYI, D; 23/ss GOOR, C; 26/p NAGY, K;

Karlskoga Bats BK starters: 3/p HERRON, H; 7/c LAURSEN, R; 6/ss JOHANSSON, H; 8/cf ENEWOLD, J; 14/rf FRID, R; 11/1b ANDERSSON, M; 19/3b KARLSSON, K; 10/2b NILSSON, F; 13/lf BOMAN, S;

Obuda Brick Fact. 1st - LUPTAK, P flied out to rf. MORUA, R flied out to rf. XIONG, X reached on an error by ss. FERNANDEZ, J walked; XIONG, X advanced to second. ZALABAI, Z grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

Karlskoga Bats BK 1st - HERRON, H walked. HERRON, H stole second. LAURSEN, R walked. HERRON, H stole third. JOHANSSON, H walked; LAURSEN, R advanced to second. ENEWOLD, J grounded out to 3b, RBI; JOHANSSON, H advanced to second; LAURSEN, R advanced to third; HERRON, H scored. JOHANSSON, H interference, out at second ss unassisted. FRID, R singled to left field. FRID, R stole second. ANDERSSON, M struck out swinging. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Obuda Brick Fact. 2nd - GOOR, N grounded out to 2b. ANDO, J walked. SIMONYI, D singled to left field; ANDO, J advanced to second. GOOR, C grounded out to p; SIMONYI, D advanced to second; ANDO, J advanced to third. LUPTAK, P lined out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Karlskoga Bats BK 2nd - KARLSSON, K flied out to 2b. NILSSON, F flied out to 2b. BOMAN, S grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Obuda Brick Fact. 3rd - MORUA, R grounded out to p. XIONG, X walked. XIONG, X advanced to second on a passed ball. FERNANDEZ, J walked. ZALABAI, Z reached on an error by 2b; FERNANDEZ, J advanced to second; XIONG, X advanced to third. GOOR, N popped up to 1b, RBI; ZALABAI, Z advanced to second; FERNANDEZ, J advanced to third; XIONG, X scored, unearned. ANDO, J singled to right field, 2 RBI; ZALABAI, Z scored, unearned; FERNANDEZ, J scored, unearned. SIMONYI, D flied out to cf. 3 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

Karlskoga Bats BK 3rd - HERRON, H hit by pitch. HERRON, H stole second. LAURSEN, R walked. JOHANSSON, H singled to left field; LAURSEN, R advanced to second; HERRON, H advanced to third. HERRON, H out at third lf to 3b. ENEWOLD, J walked; JOHANSSON, H advanced to second; LAURSEN, R advanced to third. FRID, R walked, RBI; ENEWOLD, J advanced to second; JOHANSSON, H advanced to third; LAURSEN, R scored. LUPTAK, P to p. XIONG, X to 2b. / for NAGY, K. ANDERSSON, M singled to right field, 2 RBI; FRID, R advanced to second; ENEWOLD, J scored; JOHANSSON, H scored. KARLSSON, K reached on a fielder's choice; ANDERSSON, M out at second p to ss. NILSSON, F struck out swinging. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Obuda Brick Fact. 4th - GOOR, C reached on a throwing error by 2b, advanced to second. LUPTAK, P flied out to 1b. MORUA, R flied out to ss. XIONG, X grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

Karlskoga Bats BK 4th - BOMAN, S grounded out to 3b. HERRON, H walked. HERRON, H stole second. LAURSEN, R popped up to 1b; HERRON, H advanced to third. JOHANSSON, H walked. ENEWOLD, J flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

Obuda Brick Fact. 5th - FERNANDEZ, J popped up to 1b. ZALABAI, Z singled to right field. ZALABAI, Z advanced to second on a fielder's choice. GOOR, N grounded out to 3b; ZALABAI, Z advanced to third. ANDO, J walked. SIMONYI, D singled to shortstop, RBI; ANDO, J advanced to second; ZALABAI, Z scored. SIMONYI, D advanced to second on a fielder's choice; ANDO, J advanced to third on an error by p. GOOR, C grounded out to ss. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

Karlskoga Bats BK 5th - HERRON, H to ss. JOHANSSON, H to p. FRID, R hit by pitch. FRID, R advanced to second on a passed ball. ANDERSSON, M walked. KARLSSON, K grounded out to c, SAC; ANDERSSON, M advanced to second; FRID, R advanced to third. NILSSON, F grounded out to 2b, RBI; ANDERSSON, M advanced to third; FRID, R scored. BOMAN, S grounded out to 3b. 1 run, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Obuda Brick Fact. 6th - LUPTAK, P reached on an error by ss. MORUA, R fouled out to 3b. LUPTAK, P stole second. XIONG, X flied out to ss. FERNANDEZ, J singled to left field; LUPTAK, P advanced to third. ZALABAI, Z flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

Karlskoga Bats BK 6th - HERRON, H walked. HERRON, H stole second. LAURSEN, R grounded out to p, SAC; HERRON, H advanced to third. JOHANSSON, H singled to left field, RBI; HERRON, H scored. ENEWOLD, J grounded out to p, SAC; JOHANSSON, H advanced to second. FRID, R singled to left field, RBI; JOHANSSON, H scored. FRID, R stole second. ANDERSSON, M struck out swinging. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Obuda Brick Fact. 7th - GOOR, N flied out to ss. ANDO, J struck out swinging. SIMONYI, D grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Karlskoga Bats BK 7th - GARCIA, R to lf for BOMAN, S. KARLSSON, K singled to center field. NILSSON, F walked; KARLSSON, K advanced to second. GARCIA, R flied out to 2b. HERRON, H walked; NILSSON, F advanced to second; KARLSSON, K advanced to third. LAURSEN, R hit into double play 1b to ss; HERRON, H out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Obuda Brick Fact. 8th - LUPTAK, P to 3b. CSORNAI, J to rf for MORUA, R. XIONG, X to p. KALOCSAI, B to 2b for ANDO, J. SIMONYI, D to c. GOOR, C walked. LUPTAK, P walked; GOOR, C advanced to second. CSORNAI, J reached on a fielder's choice; LUPTAK, P out at second ss to 2b; GOOR, C advanced to third. XIONG, X flied into double play rf to 1b; CSORNAI, J out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Karlskoga Bats BK 8th - JOHANSSON, H singled to third base. JANOSI, A to 3b for LUPTAK, P. ENEWOLD, J struck out swinging. JOHANSSON, H advanced to second on a balk. FRID, R walked. ANDERSSON, M singled to center field, RBI; FRID, R advanced to third; JOHANSSON, H scored. KARLSSON, K reached on a fielder's choice; ANDERSSON, M advanced to second; FRID, R out at third p to 3b. NILSSON, F singled to left field, RBI; KARLSSON, K advanced to third; ANDERSSON, M scored. GARCIA, R flied out to cf. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

Obuda Brick Fact. 9th - FERNANDEZ, J flied out to rf. ZALABAI, Z struck out swinging. GOOR, N walked. KALOCSAI, B walked; GOOR, N advanced to second. SIMONYI, D doubled to left field, RBI; KALOCSAI, B advanced to third, out at home lf to ss to c; GOOR, N scored. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


Karlskoga Bats BK 9, Obuda Brick Fact. 5 (Jun 19, 2009 at TRNAVA (SVK))
----------------------------------------------------------------------
Obuda Brick Fact.... 003 010 001  -  5  6  0
Karlskoga Bats BK... 103 012 02X  -  9  9  5
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Obuda Brick Fact. - NAGY, KRISZTIÁN; LUPTAK, PETER(3); XIONG, XIOBO(8).
Karlskoga Bats BK - HERRON, HEATH; JOHANSSON, HENRIK(6).
Win-HERRON, HEATH  Save-JOHANSSON, HENRIK  Loss-LUPTAK, PETER  T-3:05  A-34
CEB 2008