NETHERLANDS vs BELGIUM (Jul 21, 2010)

 
Composite Box Score
 

CEB European Championship Cadets 2010
NETHERLANDS at BELGIUM - Composite Box Score
Jul 21, 2010 at Eindhoven (De Heihoef)

NETHERLANDS   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PETERS cf 
SCHAAREMAN ss 
PAALVAST p 
AMSTEL 3b/ss 
ENGELHARDT c 
BOEREE ph/c 
PHILIPPI 1b 
KROFT 1b 
TIMMERMANS p 
TIMMER p 
BAKKER ph/3b 
LAMMERTS 2b 
LOOS rf 
LIGTVOET ph/rf 
PEELS lf 
Totals   26  16  11  13  12 

BELGIUM   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
POESMANS Y lf 
ROYEN ph/lf 
GERARD 2b 
HADAD ph/2b 
ROEVENS ss 
DOM cf 
NEELS cf 
GAEVER 1b 
WALLE 1b 
POESMANS A c 
HEUVEL p 
TAUIL p 
DASPREMONT p 
PERMENTIER 3b 
GOYENS rf 
POEL rf 
Totals   13  12 

NETHERLANDS   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
TIMMERMANS Kay   1.0 
TIMMER Floris W,1-0  2.0 
PAALVAST Daley   1.0 
 
BELGIUM   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
HEUVEL VAN DEN Jordy L,0-1  1.2  11  12  17 
TAUIL Nasser   0.1 
DASPREMONT Stéphane   2.0  10 

Umpires - HP: MAESTRI Alles. (ITA) 1B: GOTTFRIED Knut (GER) 3B: KAIGL Miroslav
Start: 17:00 Time: 1:25 Attendance: 200
Weather: Cloudy Game notes: Scorers: NELISSEN Huub (NED), DROST Feiko (NED) TC: LOPERFIDO Roberto (ITA)

 
Play-by-Play
 

CEB European Championship Cadets 2010
NETHERLANDS at BELGIUM
Jul 21, 2010 at Eindhoven (De Heihoef)

NETHERLANDS starters: 45/cf PETERS; 33/ss SCHAAREMAN; 44/3b AMSTEL; 47/c ENGELHARDT; 36/1b PHILIPPI; 54/p TIMMERMANS; 50/2b LAMMERTS; 40/rf LOOS; 51/lf PEELS;

BELGIUM starters: 53/lf POESMANS Y; 39/2b GERARD; 65/ss ROEVENS; 62/cf DOM; 13/1b GAEVER; 67/c POESMANS A; 2/p HEUVEL; 45/3b PERMENTIER; 61/rf GOYENS;

NETHERLANDS 1st - PETERS walked. SCHAAREMAN grounded out to p, SAC; PETERS advanced to second. AMSTEL singled to right center, RBI, advanced to second on the throw; PETERS scored. ENGELHARDT struck out looking. AMSTEL advanced to third on a wild pitch. PHILIPPI grounded out to ss. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BELGIUM 1st - POESMANS Y flied out to lf. GERARD doubled down the lf line. ROEVENS walked. GERARD failed pickoff attempt. DOM singled to right center; ROEVENS advanced to second; GERARD advanced to third. GAEVER struck out swinging. POESMANS A struck out looking. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

NETHERLANDS 2nd - TIMMERMANS grounded out to 3b. LAMMERTS reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error. LOOS walked. PEELS singled to pitcher, bunt; LOOS advanced to second; LAMMERTS advanced to third. PETERS walked, RBI; PEELS advanced to second; LOOS advanced to third; LAMMERTS scored, unearned. SCHAAREMAN reached on a fielder's choice, RBI; PETERS advanced to second on a throwing error by 2b; PEELS advanced to third; LOOS scored, unearned. COACHING VISIT TO PITCHER. AMSTEL singled to left field, RBI; SCHAAREMAN advanced to second; PETERS advanced to third, scored on a fielding error by lf, unearned; PEELS scored, unearned. ENGELHARDT singled to center field; AMSTEL advanced to second; SCHAAREMAN advanced to third. PHILIPPI lined out to ss. TIMMERMANS walked, RBI; ENGELHARDT advanced to second; AMSTEL advanced to third; SCHAAREMAN scored, unearned. LAMMERTS doubled to left field, 2 RBI; TIMMERMANS advanced to third; ENGELHARDT scored, unearned; AMSTEL scored, unearned. LOOS doubled to left center, 2 RBI; LAMMERTS scored, unearned; TIMMERMANS scored, unearned. TAUIL to p for HEUVEL. PEELS singled to center field, RBI; LOOS scored, unearned. PETERS walked; PEELS advanced to second. SCHAAREMAN singled up the middle, RBI; PETERS advanced to second; PEELS scored, team unearned. SCHAAREMAN advanced to second on a balk; PETERS advanced to third on a balk. AMSTEL doubled to left center, 2 RBI; SCHAAREMAN scored, team unearned; PETERS scored, team unearned. BOEREE pinch hit for ENGELHARDT. BOEREE reached on a throwing error by ss; AMSTEL advanced to third on the error, scored on the error, unearned. PHILIPPI walked; BOEREE advanced to second. TIMMERMANS popped up to 3b. 14 runs, 8 hits, 4 errors, 2 LOB.

BELGIUM 2nd - BOEREE to c. TIMMER to p for TIMMERMANS. KROFT to 1b for PHILIPPI. TAUIL struck out swinging. PERMENTIER walked. GOYENS lined into double play 3b to 1b; PERMENTIER out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

NETHERLANDS 3rd - DASPREMONT to p for TAUIL. LAMMERTS flied out to lf. LIGTVOET pinch hit for LOOS. LIGTVOET flied out to cf. PEELS reached on a throwing error by 3b. PETERS singled to left field; PEELS advanced to second. SCHAAREMAN grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

BELGIUM 3rd - LIGTVOET to rf. ROYEN pinch hit for POESMANS Y. ROYEN grounded out to 3b. HADAD pinch hit for GERARD. HADAD grounded out to ss. ROEVENS struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

NETHERLANDS 4th - ROYEN to lf. HADAD to 2b. NEELS to cf for DOM. WALLE to 1b for GAEVER. POEL to rf for GOYENS. AMSTEL flied out to rf. BOEREE popped up to 2b. KROFT tripled to right center. BAKKER pinch hit for TIMMER. KROFT scored on a wild pitch. BAKKER hit by pitch. LAMMERTS grounded out to ss. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BELGIUM 4th - PAALVAST to p for SCHAAREMAN. AMSTEL to ss. BAKKER to 3b. NEELS grounded out to ss. WALLE struck out swinging. POESMANS A struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


NETHERLANDS 16, BELGIUM 0 (Jul 21, 2010 at Eindhoven)
----------------------------------------------------------------------
NETHERLANDS......... 1(14)0 1 - 16 11  0      (2-0)
BELGIUM............. 00   0 0 -  0  2  5      (0-2)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: NETHERLANDS - TIMMERMANS Kay; TIMMER Floris(2); PAALVAST Daley(4) and
ENGELHARDT Rachid; BOEREE Shane. BELGIUM - HEUVEL VAN DEN Jordy; TAUIL Nasser(2);
DASPREMONT Stéphane(3) and POESMANS Axel.
Win-TIMMER Floris(1-0)  Loss-HEUVEL VAN DEN Jordy(0-1)  T-1:25  A-200
Weather: Cloudy
Game notes:
Scorers: NELISSEN Huub (NED), DROST Feiko (NED)
TC: LOPERFIDO Roberto (ITA)