Box Score
Ceb 2011

AUSTRIA vs BELGIUM (Jul 25, 2011)

 
Composite Box Score
 

Qualifier European Champioship Seniors
BELGIUM 11, AUSTRIA 0 - Composite Box Score
Jul 25, 2011 at Hoboken (Pioneers)

AUSTRIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
TOMSICH cf 
SCHERMER 3b 
LOEFFLER lf 
CICHOCKI dh/p 
SCHRITTWIESE p 
KLINC rf 
SALZMANN 1b 
FERAK c 
RAUCH 2b 
SEISER ss 
ASTL p 
Totals   25  18 

BELGIUM   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
RIBBENS 2b 
GIORGIADIS ss 
LANNOY cf 
HEYRMAN dh 
VISCHSCHOONM lf 
VERHEYLEWEGH 1b 
VANTHILLO rf 
QUINT 3b 
ROEVENS K c 
ANTONACCI p 
Totals   28  11  10  21 

AUSTRIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ASTL Paul L  2.0  10  13 
CICHOCKI Clemens   2.2  14  19 
SCHRITTWIESER Thomas   1.1 
 
BELGIUM   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ANTONACCI Terrence W  7.0  25  26  11 

Umpires - HP: JANKOVIC Juraj (SVK) 1B: SZMID Marcin (POL) 3B: EBELS Ilgvars
Start: 18:00 Time: 1:49 Attendance: 115
Weather: Cloudy Game notes: Scorers / Data Entry : VISCHSCHOONMAKER Karen (BEL), VERBIST Marleen (BEL), HAMERS Rienette (NED) TC : MEURANT Jean Marie (FRA), GRONINGEN van Fred (NED)
ASTL faced 3 batters in the 3rd.

 
Play-by-Play
 

Qualifier European Champioship Seniors
BELGIUM 11, AUSTRIA 0
Jul 25, 2011 at Hoboken (Pioneers)

AUSTRIA starters: 18/cf TOMSICH; 7/3b SCHERMER; 8/lf LOEFFLER; 32/dh CICHOCKI; 39/rf KLINC; 36/1b SALZMANN; 24/c FERAK; 34/2b RAUCH; 22/ss SEISER; 37/p ASTL;

BELGIUM starters: 7/2b RIBBENS; 32/ss GIORGIADIS; 3/cf LANNOY; 28/dh HEYRMAN; 14/lf VISCHSCHOONM; 24/1b VERHEYLEWEGH; 21/rf VANTHILLO; 20/3b QUINT; 23/c ROEVENS K; 11/p ANTONACCI;

AUSTRIA 1st - TOMSICH grounded out to 2b. SCHERMER flied out to 2b. LOEFFLER flied out to c. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BELGIUM 1st - RIBBENS singled to left field. RIBBENS failed pickoff attempt. GIORGIADIS flied out to rf. RIBBENS stole second. LANNOY flied out to rf; RIBBENS advanced to third. HEYRMAN lined out to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

AUSTRIA 2nd - CICHOCKI grounded out to ss. KLINC singled to right center. KLINC failed pickoff attempt. SALZMANN flied out to rf. FERAK reached on a fielder's choice to third base; KLINC out at second 3b to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BELGIUM 2nd - VISCHSCHOONM grounded out to 3b. VERHEYLEWEGH walked. VANTHILLO singled to left field; VERHEYLEWEGH advanced to second. QUINT flied out to rf. ROEVENS K walked; VANTHILLO advanced to second; VERHEYLEWEGH advanced to third. RIBBENS flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

AUSTRIA 3rd - RAUCH struck out swinging. SEISER singled to center field. SEISER failed pickoff attempt. TOMSICH popped up to ss. SEISER failed pickoff attempt. SCHERMER grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BELGIUM 3rd - GIORGIADIS walked. GIORGIADIS failed pickoff attempt. GIORGIADIS stole second. LANNOY singled to left field; GIORGIADIS advanced to third. LANNOY failed pickoff attempt. HEYRMAN singled through the right side, advanced to second on the throw, RBI; LANNOY advanced to third; GIORGIADIS scored. / for ASTL. CICHOCKI to p. VISCHSCHOONM singled to pitcher, RBI; HEYRMAN advanced to third; LANNOY scored. VISCHSCHOONM failed pickoff attempt. VERHEYLEWEGH popped up to ss. VISCHSCHOONM stole second, scored on the error, unearned; HEYRMAN scored on a throwing error by c, unearned. VANTHILLO walked. QUINT lined out to ss. VANTHILLO failed pickoff attempt. ROEVENS K grounded out to 1b unassisted. 4 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

AUSTRIA 4th - LOEFFLER popped up to ss. CICHOCKI flied out to lf. KLINC struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BELGIUM 4th - RIBBENS singled up the middle. RIBBENS failed pickoff attempt. GIORGIADIS reached on a throwing error by 3b, SAC, advanced to second on the error; RIBBENS advanced to second, advanced to third on the error. LANNOY singled to third base. HEYRMAN grounded out to 1b unassisted, RBI; LANNOY advanced to second; GIORGIADIS advanced to third; RIBBENS scored, unearned. VISCHSCHOONM reached on an error by 1b, assist by 2b, RBI; LANNOY advanced to third; GIORGIADIS scored, unearned. Dropped foul ball, E5. VERHEYLEWEGH flied out to lf, SF, RBI; VISCHSCHOONM out at second lf to 3b to 2b; LANNOY scored, unearned. 3 runs, 2 hits, 3 errors, 0 LOB.

AUSTRIA 5th - SALZMANN flied out to cf. FERAK flied out to ss. RAUCH flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BELGIUM 5th - VANTHILLO walked. QUINT singled to center field; VANTHILLO advanced to second. ROEVENS K flied out to rf; VANTHILLO advanced to third. QUINT failed pickoff attempt. QUINT advanced to second on a wild pitch; VANTHILLO scored on a wild pitch. RIBBENS struck out looking. GIORGIADIS walked. LANNOY singled to shortstop, RBI; GIORGIADIS advanced to second; QUINT scored. HEYRMAN reached on a fielder's choice to third base; LANNOY advanced to second on the error; GIORGIADIS advanced to third on an error by 3b. VISCHSCHOONM singled to center field, 2 RBI; HEYRMAN advanced to third; LANNOY scored, unearned; GIORGIADIS scored, unearned. SCHRITTWIESE to p for CICHOCKI. VERHEYLEWEGH grounded out to 2b. 4 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

AUSTRIA 6th - SEISER grounded out to ss. TOMSICH walked. TOMSICH failed pickoff attempt. SCHERMER singled through the right side; TOMSICH advanced to second. LOEFFLER flied out to lf. SCHRITTWIESE singled to center field; SCHERMER advanced to second; TOMSICH advanced to third. KLINC struck out swinging. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

BELGIUM 6th - VANTHILLO grounded out to p. QUINT walked. ROEVENS K struck out swinging; QUINT advanced to second on a passed ball. RIBBENS grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

AUSTRIA 7th - SALZMANN struck out looking. FERAK struck out looking. RAUCH flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


BELGIUM 11, AUSTRIA 0 (Jul 25, 2011 at Hoboken)
----------------------------------------------------------------------
AUSTRIA............. 000 000 0 -  0  4  5
BELGIUM............. 004 340 X - 11 10  0
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: AUSTRIA - ASTL Paul; CICHOCKI Clemens(3); SCHRITTWIESER Thomas(5) and FERAK Peter.
BELGIUM - ANTONACCI Terrence and ROEVENS Kevin.
Win-ANTONACCI Terrence  Loss-ASTL Paul  T-1:49  A-115
Weather: Cloudy
Game notes:
Scorers / Data Entry : VISCHSCHOONMAKER Karen (BEL), VERBIST Marleen (BEL),
HAMERS Rienette (NED)
TC : MEURANT Jean Marie (FRA), GRONINGEN van Fred (NED)

ASTL faced 3 batters in the 3rd.
CEB 2011