Box Score

France vs Czech Republic (Jul 31, 2019)

 
Composite Box Score
 

European Championship Women
France 30 (2-0), Czech Republic 7 (0-1) - Composite Box Score
Jul 31, 2019 at Rouen (Rouen Huskies)

France   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SELLAM 2b/c 
LYARD 1b 
MAYEUX ss 
HUNTER cf 
MARIE lf/2b 
BRUNEL 3b 
MAILLARD rf 
NGUYEN dh 
PEAN ph/dh 
GAUZELIN c 
LAPORTE ph 
DELEGUE ph/lf 
LIMINIER p 
VIGNEAU p 
GODEAU p 
Totals   20  30  11  22  23 

Czech Republic   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
NESVADBOVA p/3b 
VENTRUBOVA cf/p 
KLECKOVA ss 
KLIMUSKINOVA 1b/c 
BAJEROVA rf 
SCHWARZINGER 2b/p 
MIKSOVA 3b/p 
ONDROUSKOVA 3b 
JOZSOVA lf 
MALKOVA c 
LANGOVA p 
SVINGROVA p 
Totals   12 

France   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go  np 
LIMINIER Emma   0.1  32 
VIGNEAU Cassandra W  1.2  49 
GODEAU Oceane   1.0  29 
 
Czech Republic   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go  np 
NESVADBOVA Vendula L  1.0  14  58 
MIKSOVA Pavla   0.0  18 
VENTRUBOVA Eva   0.0  15 
SCHWARZINGEROVA Niko   1.0  13  46 
LANGOVA Alena   0.1  11  49 
SVINGROVA Tereza   0.2 

Umpires - HP: SCHOOBAAR Rudsel (NED) 1B: CICCONI Alessia (ITA) 3B: BENES Ondrej (CZE)
Start: 17:01 Time: 2:40 Attendance: 219
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - DEFANE Alexandra (FRA) POUDEROUX Veronique (FRA) STEIJGER Linda (NED)
TC - BALK Roderick (NED)

NESVADBOVA faced 4 batters in the 2nd.
MIKSOVA faced 4 batters in the 2nd.
VENTRUBOVA faced 3 batters in the 2nd.
SCHWARZINGER faced 5 batters in the 3rd.

 
Play-by-Play
 

European Championship Women
France 30 (2-0), Czech Republic 7 (0-1)
Jul 31, 2019 at Rouen (Rouen Huskies)

France starters: 18/2b SELLAM; 45/1b LYARD; 6/ss MAYEUX; 42/cf HUNTER; 39/lf MARIE; 41/3b BRUNEL; 44/rf MAILLARD; 20/dh NGUYEN; 8/c GAUZELIN; 24/p LIMINIER;

Czech Republic starters: 2/p NESVADBOVA; 12/cf VENTRUBOVA; 30/ss KLECKOVA; 42/1b KLIMUSKINOVA; 18/rf BAJEROVA; 24/2b SCHWARZINGER; 26/3b MIKSOVA; 44/lf JOZSOVA; 16/c MALKOVA;

France 1st - SELLAM walked (3-0 BBBB). LYARD singled through the right side (1-1 KB); SELLAM advanced to second. MAYEUX singled to center field (1-0 B); LYARD advanced to second; SELLAM advanced to third. HUNTER reached on a fielder's choice to pitcher (2-2 BKBS); MAYEUX advanced to second on a fielder's choice; LYARD advanced to third on a fielder's choice; SELLAM out at home p to c. MARIE walked, RBI (3-2 KBFBBFFB); HUNTER advanced to second; MAYEUX advanced to third; LYARD scored. BRUNEL walked, RBI (3-1 BBKBB); MARIE advanced to second; HUNTER advanced to third; MAYEUX scored. MAILLARD walked, RBI (3-1 BBKBB); BRUNEL advanced to second; MARIE advanced to third; HUNTER scored. ::: Coaching visit to mound ::. NGUYEN walked, RBI (3-0 BBBB); MAILLARD advanced to second; BRUNEL advanced to third; MARIE scored. GAUZELIN fouled out to c (0-1 K). SELLAM lined out to 2b (1-1 KB). 4 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

Czech Republic 1st - NESVADBOVA walked (3-2 KBBSBB). NESVADBOVA advanced to second on a passed ball. NESVADBOVA advanced to third on a balk. VENTRUBOVA singled to right field, advanced to second on a fielding error by 1b, RBI (3-2 FBBFB); NESVADBOVA scored. VENTRUBOVA out at third c to 3b. KLECKOVA walked (3-0 BBBB). KLECKOVA stole second. KLECKOVA failed pickoff attempt. KLIMUSKINOVA singled to right field (3-1 BKBB); KLECKOVA advanced to third. BAJEROVA walked (3-2 BFBSBB); KLIMUSKINOVA advanced to second. BAJEROVA advanced to second on a balk; KLIMUSKINOVA advanced to third on a balk; KLECKOVA scored on a balk. SCHWARZINGER singled to left field, RBI (3-1 BBKB); BAJEROVA advanced to third; KLIMUSKINOVA scored. VIGNEAU to p for LIMINIER. SCHWARZINGER stole second. MIKSOVA grounded out to p (3-2 BKBKB). JOZSOVA reached on a fielding error by 2b (1-2 BFSF); SCHWARZINGER scored on the error, unearned; BAJEROVA scored on the error, unearned. JOZSOVA stole second. MALKOVA grounded out to ss (3-2 BBFKB). 5 runs, 3 hits, 2 errors, 1 LOB.

France 2nd - LYARD walked (3-2 BKFBFBFB). MAYEUX singled down the lf line (0-0); LYARD advanced to second. HUNTER walked (3-0 BBBB); MAYEUX advanced to second; LYARD advanced to third. MARIE walked, RBI (3-0 BBBB); HUNTER advanced to second; MAYEUX advanced to third; LYARD scored. NESVADBOVA to 3b. MIKSOVA to p. MARIE advanced to second on a passed ball; HUNTER advanced to third on a passed ball; MAYEUX scored on a passed ball. BRUNEL walked (3-0 BBBB). MAILLARD walked, RBI (3-2 BFBKBB); BRUNEL advanced to second; MARIE advanced to third; HUNTER scored. NGUYEN singled up the middle, RBI (2-1 KBB); MAILLARD advanced to second; BRUNEL advanced to third; MARIE scored. GAUZELIN walked, RBI (3-0 BBBB); NGUYEN advanced to second; MAILLARD advanced to third; BRUNEL scored. NESVADBOVA to cf. VENTRUBOVA to p. MIKSOVA to 3b. GAUZELIN advanced to second on a passed ball; NGUYEN advanced to third on a passed ball; MAILLARD scored on a passed ball. GAUZELIN advanced to third on a wild pitch; NGUYEN scored on a wild pitch. SELLAM walked (3-1 BBFBB). LYARD singled to right field, RBI (3-2 KBBBK); SELLAM advanced to third; GAUZELIN scored. LYARD advanced to second on a passed ball. MAYEUX walked (3-0 BBBB). ::: Coaching visit to mound :::. NESVADBOVA to 2b. VENTRUBOVA to cf. SCHWARZINGER to p. MAYEUX advanced to second on a wild pitch; LYARD advanced to third on a wild pitch; SELLAM scored on a wild pitch. HUNTER walked (3-0 BBBB). HUNTER advanced to second on a wild pitch; MAYEUX advanced to third on a wild pitch; LYARD scored on a wild pitch. HUNTER advanced to third on a wild pitch; MAYEUX scored on a wild pitch. MARIE reached on a dropped fly by ss (2-0 BB). MARIE stole second. BRUNEL flied out to cf, SF, RBI (3-1 BBBK); HUNTER scored. MAILLARD reached on a fielding error by 3b (3-2 BKKBBF); MARIE advanced to third. MAILLARD advanced to second on a passed ball; MARIE scored on a passed ball, unearned. NGUYEN hit by pitch (1-0 B). MAILLARD failed pickoff attempt. GAUZELIN walked (3-1 BBKBB); NGUYEN advanced to second; MAILLARD advanced to third. SELLAM reached on a fielder's choice to shortstop (1-0 B); GAUZELIN advanced to second on a fielder's choice; NGUYEN advanced to third on a fielder's choice; MAILLARD out at home ss to c. LYARD reached on a fielder's choice to shortstop (1-1 BK); SELLAM out at second ss to 2b. 13 runs, 3 hits, 2 errors, 3 LOB.

Czech Republic 2nd - NESVADBOVA walked (3-2 BKKBFBB). NESVADBOVA stole second. VENTRUBOVA grounded out to 3b (2-1 KBB); NESVADBOVA advanced to third. NESVADBOVA scored on a wild pitch. KLECKOVA flied out to cf (3-2 BBFKBFF). KLIMUSKINOVA singled through the left side (1-2 KBF). KLIMUSKINOVA failed pickoff attempt. KLIMUSKINOVA stole second. KLIMUSKINOVA failed pickoff attempt. BAJEROVA walked (3-1 BKBBB). KLIMUSKINOVA out at third c to 3b, caught stealing. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

France 3rd - ONDROUSKOVA to 3b for MIKSOVA. MAYEUX walked (3-0 BBBB). MAYEUX failed pickoff attempt. HUNTER singled to center field (0-1 K); MAYEUX advanced to second. MARIE singled through the right side (0-1 F); HUNTER advanced to second; MAYEUX advanced to third. BRUNEL tripled down the rf line, 3 RBI (0-1 S); MARIE scored; HUNTER scored; MAYEUX scored. MAILLARD walked (3-1 BBKBB). ::: Coaching visit to mound :::. NESVADBOVA to cf. VENTRUBOVA to 1b. KLIMUSKINOVA to c. SCHWARZINGER to 2b. LANGOVA to p for MALKOVA. MAILLARD advanced to second on a wild pitch; BRUNEL scored on a wild pitch. NGUYEN doubled to right center, RBI (1-0 B); MAILLARD scored. LAPORTE pinch hit for GAUZELIN. LAPORTE walked (3-0 BBBB). SELLAM hit by pitch (1-0 B); LAPORTE advanced to second; NGUYEN advanced to third. LYARD walked, RBI (3-1 BFBBB); SELLAM advanced to second; LAPORTE advanced to third; NGUYEN scored. MAYEUX walked, RBI (3-2 BFBFBB); LYARD advanced to second; SELLAM advanced to third; LAPORTE scored. HUNTER walked, RBI (3-1 BBBKB); MAYEUX advanced to second; LYARD advanced to third; SELLAM scored. ::: Coaching visit to mound :::. MARIE doubled to left center, 2 RBI (2-2 KFBFBF); HUNTER advanced to third; MAYEUX scored; LYARD scored. BRUNEL walked (3-1 BBBSB). MAILLARD struck out swinging (3-2 FBBBFS). PEAN pinch hit for NGUYEN. PEAN hit by pitch, RBI (2-0 BB); BRUNEL advanced to second; MARIE advanced to third; HUNTER scored. DELEGUE pinch hit for LAPORTE. DELEGUE walked, RBI (3-0 BBBB); PEAN advanced to second; BRUNEL advanced to third; MARIE scored. ::: Coaching visit to mound :::. SVINGROVA to p for LANGOVA. SELLAM singled to right field, RBI (2-2 KBFB); DELEGUE advanced to second; PEAN advanced to third; BRUNEL scored. LYARD grounded into double play 2b to ss to 1b (0-0); SELLAM out on the play. 13 runs, 6 hits, 0 errors, 2 LOB.

Czech Republic 3rd - SELLAM to c. MARIE to 2b. PEAN to dh. DELEGUE to lf. GODEAU to p for VIGNEAU. SCHWARZINGER walked (3-1 BKBBB). ONDROUSKOVA struck out looking (3-2 BBKFBFK). SCHWARZINGER stole second. SCHWARZINGER picked off, out at second p to ss. JOZSOVA walked (3-1 BBBKB). SVINGROVA singled to right center, advanced to second on the throw; JOZSOVA advanced to second, advanced to third on a throwing error by ss. JOZSOVA scored on an error by 3b, obstruction, unearned. NESVADBOVA walked (3-1 BBKBB). VENTRUBOVA struck out swinging (3-2 BFFBBFS). 1 run, 1 hit, 2 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


France 30, Czech Republic 7 (Jul 31, 2019 at Rouen)
----------------------------------------------------------------------
France.............. 4(13)(13)  - 30 11  4      (2-0)
Czech Republic...... 51   1     -  7  5  2      (0-1)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: France - LIMINIER Emma; VIGNEAU Cassandra(1); GODEAU Oceane(3) and GAUZELIN Geraldine
; SELLAM Lena. Czech Republic - NESVADBOVA Vendula; MIKSOVA Pavla(2); VENTRUBOVA Eva(2);
SCHWARZINGEROVA Niko(2); LANGOVA Alena(3); SVINGROVA Tereza(3) and MALKOVA Ivana;
KLIMUSKINOVA Johana.
Win-VIGNEAU Cassandra  Loss-NESVADBOVA Vendula  T-2:40  A-219
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - DEFANE Alexandra (FRA) POUDEROUX Veronique (FRA)
STEIJGER Linda (NED)
TC - BALK Roderick (NED)

NESVADBOVA faced 4 batters in the 2nd.
MIKSOVA faced 4 batters in the 2nd.
VENTRUBOVA faced 3 batters in the 2nd.
SCHWARZINGER faced 5 batters in the 3rd.
CEB 2011