Box Score

UKRAINE vs LITHUANIA (Jul 02, 2019)

 
Composite Box Score
 

Eur. Champ. Qualifier Juveniles U12 2019
UKRAINE 15 (1-0), LITHUANIA 5 (0-1) - Composite Box Score
Jul 02, 2019 at Trebic (Field 2)

UKRAINE   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PROFATYLO lf 
BOYKO 2b 
AHAPOV p/rf 
BEZANTS c 
SHELUPTSOP cf 
KOVALENKO ph/cf 
DERHACHOV 3b 
SUKHANYTSKYI ph/3b 
MALYSH ss 
GARAN rf/p 
VASYLETS p 
BALENKO 1b 
Totals   26  15  11  15 

LITHUANIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
JANSONAS D c 
JANUSAUSKAS 3b/p 
SENUTA ph 
MICIUTA ss/p 
LINCEVICIUS rf 
VARNECKIS ph/rf 
PASKOCIMAITE 1b 
SKORUPSKAS lf 
VIRMAUSKAS 2b 
SEBEIKA p 
MIKNEVICIUS cf/3b 
SVEGZDA p/cf 
Totals   21  15 

UKRAINE   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go  np 
AHAPOV Dmitrii W,1-0  2.0    
GARAN Borys   2.0  11  12    
VASYLETS Roman   1.0    
 
LITHUANIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go  np 
SVEGZDA Kernius L,0-1  2.0  11  14    
JANUSAUSKAS Kajus   0.1    
MICIUTA Eligijus   0.2  12    
SEBEIKA Jonas   2.0    

Umpires - HP: NEMETH (HUN) 1B: BIRBALAS (LTU)
Start: 15:00 Time: 1:50 Attendance: 45
Weather: Sunny Game notes: Scorers - STUDENA Marie (CZE), TULIS Martin (CZE) T.C. - KUIPERS Jan (NED)

 
Play-by-Play
 

Eur. Champ. Qualifier Juveniles U12 2019
UKRAINE 15 (1-0), LITHUANIA 5 (0-1)
Jul 02, 2019 at Trebic (Field 2)

UKRAINE starters: 3/lf PROFATYLO; 15/2b BOYKO; 17/p AHAPOV; 1/c BEZANTS; 4/cf SHELUPTSOP; 12/3b DERHACHOV; 20/ss MALYSH; 24/rf GARAN; 16/1b BALENKO;

LITHUANIA starters: 6/c JANSONAS D; 2/3b JANUSAUSKAS; 17/ss MICIUTA; 8/rf LINCEVICIUS; 14/1b PASKOCIMAITE; 7/lf SKORUPSKAS; 10/2b VIRMAUSKAS; 16/cf MIKNEVICIUS; 19/p SVEGZDA;

UKRAINE 1st - PROFATYLO singled to shortstop. BOYKO walked; PROFATYLO advanced to second. AHAPOV singled up the middle; BOYKO advanced to second; PROFATYLO advanced to third. BEZANTS reached on an error by ss, RBI; AHAPOV advanced to second; BOYKO advanced to third; PROFATYLO scored. SHELUPTSOP struck out swinging. DERHACHOV walked, RBI; BEZANTS advanced to second; AHAPOV advanced to third; BOYKO scored. MALYSH reached on a fielder's choice to shortstop; DERHACHOV advanced to second; BEZANTS advanced to third; AHAPOV out at home ss to c. GARAN hit by pitch, RBI; MALYSH advanced to second; DERHACHOV advanced to third; BEZANTS scored, unearned. BALENKO reached on a fielder's choice to shortstop; GARAN out at second ss unassisted. 3 runs, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

LITHUANIA 1st - JANSONAS D grounded out to 1b unassisted. JANUSAUSKAS struck out looking. MICIUTA singled to left center. MICIUTA stole second. LINCEVICIUS struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

UKRAINE 2nd - PROFATYLO singled to right center. PROFATYLO advanced to second on a wild pitch. PROFATYLO advanced to third on a wild pitch. BOYKO singled to shortstop, RBI; PROFATYLO scored. BOYKO advanced to second on a wild pitch. AHAPOV struck out swinging. BEZANTS grounded out to 1b unassisted; BOYKO advanced to third. SHELUPTSOP struck out swinging. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

LITHUANIA 2nd - PASKOCIMAITE lined out to 1b. SKORUPSKAS struck out looking. VIRMAUSKAS struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

UKRAINE 3rd - JANUSAUSKAS to p. MIKNEVICIUS to 3b. SVEGZDA to cf. DERHACHOV struck out swinging. MALYSH singled to first base. JANUSAUSKAS to ss. MICIUTA to p. MALYSH advanced to second on a wild pitch. MALYSH advanced to third on a wild pitch. GARAN walked; MALYSH advanced to home on a fielder's choice. GARAN stole second. BALENKO struck out looking. PROFATYLO hit by pitch. BOYKO walked; PROFATYLO advanced to second; GARAN advanced to third. AHAPOV hit by pitch, RBI; BOYKO advanced to second; PROFATYLO advanced to third; GARAN scored. BEZANTS walked, RBI; AHAPOV advanced to second; BOYKO advanced to third; PROFATYLO scored. SHELUPTSOP walked, RBI; BEZANTS advanced to second; AHAPOV advanced to third; BOYKO scored. DERHACHOV reached on an error by 3b; SHELUPTSOP advanced to second on the error; BEZANTS advanced to third on the error; AHAPOV scored on the error, unearned. MALYSH walked, RBI; DERHACHOV advanced to second; SHELUPTSOP advanced to third; BEZANTS scored, unearned. GARAN walked, RBI; MALYSH advanced to second; DERHACHOV advanced to third; SHELUPTSOP scored, unearned. BALENKO reached on an error by 2b; GARAN advanced to second on the error; MALYSH scored on the error, unearned; DERHACHOV scored on the error, unearned. PROFATYLO lined out to 2b. 9 runs, 1 hit, 2 errors, 2 LOB.

LITHUANIA 3rd - AHAPOV to rf. GARAN to p. MIKNEVICIUS struck out looking. SVEGZDA lined out to 1b. JANSONAS D singled to shortstop. JANUSAUSKAS struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

UKRAINE 4th - MICIUTA to 2b. SEBEIKA to p for VIRMAUSKAS. BOYKO reached on an error by p. AHAPOV tripled to center field, RBI; BOYKO scored, unearned. BEZANTS grounded out to ss, RBI; AHAPOV scored. KOVALENKO pinch hit for SHELUPTSOP. KOVALENKO struck out swinging, out at first c to 1b. SUKHANYTSKYI pinch hit for DERHACHOV. SUKHANYTSKYI struck out looking. 2 runs, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

LITHUANIA 4th - KOVALENKO to cf. SUKHANYTSKYI to 3b. MICIUTA singled to left center. MICIUTA advanced to third on a wild pitch. VARNECKIS pinch hit for LINCEVICIUS. VARNECKIS walked. PASKOCIMAITE singled to pitcher, RBI; VARNECKIS advanced to second; MICIUTA scored. SKORUPSKAS reached on an error by 2b; PASKOCIMAITE advanced to second; VARNECKIS advanced to third, scored on the error. SEBEIKA reached on a fielder's choice to second base, RBI; SKORUPSKAS advanced to second on a fielder's choice; PASKOCIMAITE. MIKNEVICIUS grounded out to 3b; SEBEIKA advanced to second; SKORUPSKAS advanced to third, out at third c to p to 3b, caught stealing. SVEGZDA singled to right field, RBI; SEBEIKA scored, unearned. JANSONAS D flied out to ss. 4 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

UKRAINE 5th - VARNECKIS to rf. MALYSH struck out swinging. GARAN grounded out to p. BALENKO singled to first base. PROFATYLO grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

LITHUANIA 5th - VASYLETS to p for GARAN. SENUTA pinch hit for JANUSAUSKAS. SENUTA flied out to ss. MICIUTA hit by pitch. MICIUTA advanced to second on a wild pitch, advanced to third on a throwing error by c. VARNECKIS flied out to cf, SF, RBI; MICIUTA scored, unearned. PASKOCIMAITE singled to center field. SKORUPSKAS grounded out to p. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

 
Line score
 


UKRAINE 15, LITHUANIA 5 (Jul 02, 2019 at Trebic)
----------------------------------------------------------------------
UKRAINE............. 319 20 - 15  7  2      (1-0)
LITHUANIA........... 000 41 -  5  6  4      (0-1)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: UKRAINE - AHAPOV Dmitrii; GARAN Borys(3); VASYLETS Roman(5) and BEZANTS Hlib.
LITHUANIA - SVEGZDA Kernius; JANUSAUSKAS Kajus(3); MICIUTA Eligijus(3); SEBEIKA Jonas(4) and
JANSONAS Dominykas.
Win-AHAPOV Dmitrii(1-0)  Loss-SVEGZDA Kernius(0-1)  T-1:50  A-45
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - STUDENA Marie (CZE), TULIS Martin (CZE)
T.C. - KUIPERS Jan (NED)
CEB 2011